Ads Top

Survivor Spoiler 26/8: Νέα μεγάλη κίνηση Ατζούν! Ο δεύτερος παίκτης που «έκλεισε» για το All Star Survivor


Ποιος επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο - Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα μεγάλη συμφωνία του Ατζούν

Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει σε όλους τους κύκλους του ριάλιτι, έδωσε τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό και πηγαίνει ξανά στο νησί.




Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο. Ήταν πολύ προσεκτικός όταν είπε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό survivor. Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει το Survivor. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει την υλοποίηση για το νέο survivor.

Ο Μεγάλος στόχος του είναι να βρεθούν στον στίβο μάχης οι καλύτεροι σε αγωνιστικές επιδόσεις, και σίγουρα η αδυναμία του είναι δει τους τρεις καλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι επιβίωσης. Μιλάμε για Ντάνο, Κατσούλη, και Σοιλέδη.

Όπως πρώτοι εδώ σας το δώσαμε ο Ντάνος είπε το μεγάλο ναι, και σειρά παίρνουν οι επόμενοι.

Η παρουσία του Ντάνου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κλείσουν και οι υπόλοιποι. Όταν έχει πει το ναι ο θρύλος…



Πολλοί θα περιμένουν ότι ο επόμενος θα ήταν ο Κατσούλης ή ο Σοιλέδης. Αλλά δεν πάει με την σειρά ο Τούρκος παραγωγός. Άλλωστε για τον μεν Κατσούλη τα πράγματα είναι θετικά, για τον δε Σοιλέδη υπάρχει μπροστά του ο γάμος και μετά βλέπουμε πόση όρεξη θα έχει για ένα νέο Άγιο Δομίνικο, και πιο δύσκολο από την περσινή χρονιά.

Ο μοναδικός “ψαράς” Γιώργος Κόρομι είναι ο παίχτης που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει ήδη κλείσει για το All Star.

Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει τα αθλητικά προσόντα να αντέξει σε επίπεδο all star και σίγουρα θα χαροποιήσει τους πολλούς φίλους του που θα τον ξαναδούν.

Τυχερή η ομάδα που θα τον έχει, αφού δεν πρόκειται να πεινάσει ποτε.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κόρομι;

Ο Γιώργος Κόρομι είναι από τους παίκτες του reality επιβίωσης που στο γυναικείο κοινό… περνάει αρκετά η μπογιά του! Προσελκύει αρκετά θηλυκά…

Στο διαδίκτυο αρκετοί, και συγκεκριμένα αρκετές, αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πραγματική του καταγωγή, την ηλικία και το ύψος του. Επιπλέον, για τους τρόπους που γυμνάζεται. Άλλωστε, έχει ένα εντυπωσιακό σώμα.

Ο Γιώργος Κόρομι, να ξεκινήσουμε, είναι 33 ετών. Μένει στην Αθήνα και διατηρεί well being μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Ο ίδιος προσέχει αρκετά τη διατροφή του, καθώς το μαγαζί που διατηρεί τον εκφράζει. Όπως επίσης και η φιλοσοφία του.



Ο παίκτης του Survivor 4 έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Όμως, δεν ασχολήθηκε με το εν λόγω επάγγελμα. Επίσης, κάνει και personal training. Έχει ύψος 1,85 και η καταγωγή του είναι από την Ουγγαρία!

Πιο παλιά έχει περπατήσει και στην πασαρέλα ως μοντέλο. Ενώ, είχε εργαστεί και σε πολλά μαγαζιά της Μυκόνου.

Στον τέταρτο κύκλο ήταν από τους πιο αγαπητούς παίχτες, με καλές αθλητικές επιδόσεις, και ο καλύτερος ψαράς που έχει περάσει από το survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.