Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Ξέσπασμα και οργή Μαρτίκα στο Instagram - «Θα κινηθώ νομικά εναντίον τους!»


Τι συνέβη; Δύσκολες στιγμές βίωσε το βράδυ ο Σπύρος Μαρτίκας... Το δημόσιο ξέσπασμα του..

Εξοργισμένος είναι ο Σπύρος Μαρτίκας από το πρωί, οπότε και διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν χακάρει τον λογαριασμό του!




Ο πρώην παίκτης του Survivor προς έκπληξή του διαπίστωσε πως το προφίλ του ήταν χακαρισμένο στο instagram και παρά τις προσπάθειές του να μπει σε αυτόν με τους κωδικούς ασφαλείας του, αυτό ήταν αδύνατον.

Έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί αμέσως στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και όταν τελικά κατάφερε να επανακτήσει τον λογαριασμό του με τις φωτογραφίες και όλες τις αναρτήσεις του, έκανε μία νέα ανάρτηση, προειδοποιώντας πως θα κινηθεί νομικά για να πληρώσουν οι υπαίτιοι.

Συγκεκριμένα έγραψε στο προφίλ του:



«Επανέκτησα το προφίλ μου και διέγραψα ότι κακόβουλο παρουσίασαν! Για ώρες είχα χακαρισμένο προφίλ! Δεν υπάρχει κίνδυνος δεν υπάρχει φόβος! Εύχομαι μόνο να μην ανταποκριθήκατε σε ότι παρουσίασαν. Μεγάλη προσοχή το κάνουμε ευκολία. Θα κινηθώ νομικά εναντίον τους! Ήδη γνωρίζει η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ασφάλισε πλέον πολύ καλά το προφίλ μου! Σας ευχαριστώ όλους και συγνώμη για την αναστάτωση που προέκυψε!».

Κατά τα άλλα και αφού επανήλθε το χαμόγελο στα χείλη του, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να περάσει και αυτό το σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα σε παραλία στο Τρίκορφο, όπου συνηθίζει να κάνει τις βουτιές της η αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.