Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το τέλος του β' κύκλου της σειράς του MEGA


Διαβάστε ποιο θα είναι το τέλος στη σειρά του MEGA που αγαπήθηκε όσο λίγες.. Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες..

Όπως όλα δείχνουν, η νέα σεζόν της σειράς θα είναι γεμάτη καταιγιστικές εξελίξεις, που θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό!




Πρόκειται για μια από τις τηλεοπτικές σειρές που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθούσε όλα τα επεισόδια με "κομμένη την ανάσα" και ανυπομονεί για την ένρξη του δεύτερου κύκλου.

Σε λίγες μόνο εβδομάδες, ο δεύτερος κύκλος από τη "Γη της Ελιάς" κάνει πρεμιέρα...

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα του β' κύκλου μέχρι και το φινάλε;

Η Βιολέτα (Φιλιώ Κυριάκου), μια πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα, έρχεται στην πόλη να ζητήσει τη βοήθεια της φίλης της.

Μια άλλη της φίλη, η Νάντια, έχει εξαφανιστεί και φοβάται για το χειρότερο. Δυναμική και ανεξάρτητη, έχει μάθει να μην αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και την αναζητά θέλοντας να προλάβει το κακό. 

Έτσι, έρχεται σε επαφή με τη Βασιλική τον Φίλιππο, χωρίς να φαντάζεται ότι με την κίνηση αυτή τους βάζει αμέσως σε κίνδυνο.

Το κύκλωμα ναρκωτικών, που είχαν στήσει ο Δημήτρης με τον Ανέστη κάτω από τη μύτη του Κωνσταντίνου και ολόκληρης της εγκληματικής οργάνωσης που δρα στην περιοχή, έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια του. 



Πλέον και οι δυο τους έχουν βγει από τη μέση, όμως ο Δημοσθένης θέλει να εξαφανίσει τα στοιχεία πριν η αστυνομία φτάσει και σε αυτόν. Έτσι, με το που αντιλαμβάνεται ότι η Βασιλική αρχίζει να... σκαλίζει, δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Ξέρει ήδη ότι ο Στάθης παρακολουθεί τις κινήσεις του και θέλει να δώσει και στους δυο τους ένα μάθημα. Στόχος του η ίδια του η ανιψιά, η οποία θα περάσει δύσκολες ώρες.

Δύσκολες ώρες θα περάσει, όμως, και η Αθηνά, η οποία βρίσκεται από τη μια στιγμή στην άλλη κλεισμένη σε ένα κελί, κατηγορούμενη για ένα φόνο που δεν έκανε. Συγκρατούμενή της θα είναι η Βαγγελιώ (Ελπίδα), μια κατά τα άλλα γλυκιά και προστατευτική γυναίκα, που εκτίνει ποινή ισόβιας κάθειρξης επειδή σκότωσε την ερωμένη του άντρα της. Η Βαγγελιώ θα προσπαθήσει να κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για την Αθηνά, όμως πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί ο σκοτεινός της ρόλος και ο πραγματικός της σκοπός. Σκοτεινός είναικαι ο ρόλος του «Αφεντικού» (Γιώργος Ζώης), ο οποίος διευθύνει το κλαμπ του Δημοσθένη.

Βέβαια, ο ίδιος δεν τον γνωρίζει καν, αφού λογοδοτεί στον Κωνσταντίνο. Σκληρός και διπλωμάτης, φόβος και τρόμος για όσους εργάζονται για αυτόν, ξέρει να γίνεται γοητευτικός όταν πρέπει με τις κοπέλες του μαγαζιού. Μια από αυτές είναι και η Ράινα (Μελίνα Κόντη), μια όμορφη χορεύτρια από τη Βουλγαρία, μαγκάκι, αλλά με χιούμορ και καλή ψυχή, που θα συγκατοικήσει με την Αλκμήνη. Μετά τη δολοφονία του Δημήτρη και τη σύλληψητης Αθηνάς, στην πόλη θα έρθει από την Ολλανδία η Ηρώ (Έλενα Καλλινίκου), η αδελφή του, η οποία ήξερε τα πάντα για τη ζωή του στη Μάνη.



Αδίστακτη, σκληρή και παραδόπιστη, θα βρεθεί απέναντι από την Αθηνά στο δικαστήριο με μόνο σκοπό της να την «κάψει». Τελευταία προσθήκη στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα είναι η Κατερίνα (Ελισάβετ Γιαννακού), η κολλητή φίλη της Στέλλας, που έρχεται από την Αθήνα για να βρει τη Χάιδω και να της εξομολογηθεί το σπάνιο πρόβλημα υγείας που έχει. Για να τη βοηθήσει, εκείνη θα οργανώσει έρανο σε όλο το χωριό, ώστε να μπορέσει η κοπέλα να φύγει στο εξωτερικό και να χειρουργηθεί. Όμως, για άλλη μια φορά, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φάινονται...

Πηγή: TV24
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.