Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Spoiler 9/8: Πατέρας ο Στέφανος - Ποια είναι η μητέρα


Εκπλήξεις αναμένονται στο νέο κύκλο της Γης Της Ελιάς.. Ο Στέφανος γίνεται πατέρας, ποια είναι όμως η μητέρα του παιδιού; Δείτε τι αναφέρουν τα πρώτα δημοσιεύματα..

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Στέφανο να γίνεται πατέρας  




Α ωραία πράγματα καλέ…. Αρετή καλώς τα δέχτηκες καλέεεεεε

Η δεύτερη σεζόν της Γης της Ελιάς βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer. Αυτό ωστόσο που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι στα νέα επεισόδια θα έχουμε και μία εγκυμοσύνη.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Μάνος και η Μαρίνα θα παντρευτούν στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου ενώ θα αποφασίσουν να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική, επομένως η εγκυμοσύνη δε θα έρθει από εκεί.

Παιδί δεν πρόκειται να κάνουν ούτε η Ιουλία με τον Κουράκο, μιας και αποφάσισαν πως δεν θέλουν, ενώ πρόκειται και να χωρίσουν.


Η εγκυμοσύνη στη Γη της Ελιάς

Ο χαρακτήρας που θα κάνει τελικά παιδάκι δε θα είναι άλλος από αυτός της Ελένης. Μπορεί η Ιζαμπέλλα Φούλοπ να ανακοίνωσε πως ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς τελείωσε , ωστόσο στην πραγματικότητα η σειρά θα «ταξιδέψει» στην Ισπανία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ο Στέφανος με την Ελένη.



Λίγο πριν φύγουν οριστικά από τη Μάνη, της έκανε πρόταση γάμου και όπως όλα δείχνουν περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Ιζαμπέλλα Φούλοπ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Ανδρέα Γεωργίου να παίζει στις σειρές που σκηνοθετεί, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς. Το κοινό αναρωτήθηκε αν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο ρόλο, ενώ πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα έχει μία θέση στο καστ στην δεύτερη σεζόν.



Μάλιστα, είχε ακουστεί έντονα σύμφωνα με το tv-24.gr πως ο σκηνοθέτης της σειράς θα ενσαρκώσει τον γιο του Δημοσθένη, δηλαδή του Κούλλη Νικολάου.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει επιλέξει να μην παίξει στη Γη της Ελιάς και να παραμείνει μόνο στον ρόλο του σκηνοθέτη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως από τη νέα σεζόν δε θα δούμε νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά και να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.