Ads Top

Σασμός Spoiler 26/8: Τέλος στη φιλία Νικηφόρου-Μανόλη στο δεύτερο κύκλο


Από κολλητοί...εχθροί στο δεύτερο κύκλο του «Σασμού» - Τι θα συμβεί..

Ανατρέπονται πολλά στον δεύτερο κύκλο

Μπορεί από την αρχή της σειράς «Σασμός» να υπήρχε μία σταθερά, η φιλία του Νικηφόρου με τον Μανόλη, ωστόσο ακόμα και αυτή κλονίζεται με τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται για να συνταράξουν την οικογένεια των Σταματάκηδων.




Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Στρατής Χατζησταματίου στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί και στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, ο Μανόλης δε θα μπορέσει να σταθεί αρκετά στον Νικηφόρο και έτσι η φιλία τους θα τελειώσει οριστικά.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ο Μανόλης είναι ο μοναδικός που είδε με τα μάτια του τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή, ενώ ήταν και αυτός που μαζί με την Άσπα βρήκε το πτώμα του Άγγελου.

Η αποκάλυψη του Στρατή Χατζησταματίου για τη φιλία του Μανόλη με τον Νικηφόρο στον Σασμό



«Θα υπάρξει αμηχανία σε αυτή τη σχέση γιατί μετά το φονικό του Άγγελου, η αστυνομία θα στραφεί κατά της οικογένειας του Νικηφόρου και εκείνος θα δει ποιος πραγματικά μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του και ποιος όχι γιατί έχει τους λόγους του, όπως ο Μανόλης. Άρα θα υπάρξει μια ρήξη ξανά στη σχέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Σασμού - Η ημερομηνία

Είναι από τις σειρές που σίγουρα θα αφήσουν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ο Σασμός ήταν το μεγάλο ατού του ALPHA την σεζόν που μας πέρασε αφού τα νούμερα του συχνά έπιαναν το 30% στο δυναμικό κοινό και ο ανταγωνισμός έσβησε δίπλα του.

Όπως φαίνεται το κανάλι έχει στοιχηματίσει πάνω του και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι φανατικοί τηλεθεατές αναμένουν πως και πως την πρεμιέρα του.



Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα διαδραματίσουν που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Μάινας αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα αποτελέσουν τις βασικότερες προσθήκες στο καστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.