Ads Top

Η ιδιαίτερη κίνηση Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρώτη νίκη της Νότιγχαμ στη Premier League! (vid)


Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε τη Γουέστ Χαμ 1-0 με γκολ του Αβονίγι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στην επιστροφή της ομάδας στην Premier League μετά από 23 χρόνια.




Ιστορικό ήταν το παιχνίδι της Νότιγχαμ με τη Γουέστ Χαμ, με τους "reds" να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη με 1-0 στην επιστροφή της ομάδας στην Premier League μετά από 23 χρόνια. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Ταϊβό Αβονίγι στο 45+2'.

Το "παρών" στο Σίτι Γκράουντ έδωσαν ο ισχυρός άνδρας της Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος ήταν στις εξέδρες έχοντας στο πλάι του τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αλλά και τον Κούλη Δουρέκα που είναι τεχνικός διευθυντής στους "reds".



Σε μια ιδιαίτερη στιγμή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εθεάθη από τον τηλεοπτικό φακό να κάνει τον σταυρό του και να φιλάει την εικόνα της Παναγίας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουέστ Χαμ για τη 2η αγωνιστική της Premier League.

Ο ισχυρός άνδρας των «κόκκινων» προσευχήθηκε για τη φάση του δεύτερου γκολ της ομάδας του, το οποίο όμως ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR.



Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.