Ads Top

Ιλάειρα Ζήση | Το παραμυθένιο νυφικό, τα έθιμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την εκκλησία (pics)


Δείτε πως προετοιμάζεται η νύφη Ιλάειρα Ζήση λίγο πριν πάει στην εκκλησία - Οι λεπτομέρειες του λαμπερού νυφικού της και τα έθιμα που τηρήθηκαν
Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μαυρίκιο Μαυρικίου παντρεύεται σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου η Ιλάειρα Ζήση. Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Κύπρο και στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό στις 5 το απόγευμα. 






Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ετοιμάζεται ήδη στο πατρικό του σπίτι στην Κύπρο, ενώ το okmag εξασφάλισσε αποκλειστικές φωτογραφίες με την Ιλάειρα Ζήση και την προετοιμασία της νύφης.

Το ζευγάρι θέλει να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο και να τηρήσει τα έθιμα της Κύπρου. Η προετοιμασία του γαμπρού έγινε σύμφωνα με τις παραδόσεις, όπως συμβαίνει αυτήν την ώρα και με τη νύφη.






Η Ιλάειρα Ζήση ετοιμάζεται για την πιο όμορφη μέρα τη ζωής της στο νέο σπίτι που θα μεινει με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα όμορφο διαμέρισμα που τους έκαναν δώρο οι γονείς του γνωστού καλλιτέχνη.



Στο πλευρό της νύφης βρίσκονται η οικογένειά της και οι φίλες της, αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ιλάειιρα αφού έκανε μακιγιάζ και μαλλιά και φόρεσε το εντυπωσιακό νυφικό της υποδέχθηκε τους συγγενείς στο σπίτι. Στις φωτογραφίες μάλιστα βλέπουμε να ζώνουν τη νύφη σύμφωνα με το έθιμο.





Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση με αυστηρά μέτρα. Ο Μαύρικιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχουν επιλέξει έναν ιδιαίτερο στολισμό για τον γάμο τους. Πρωταγωνιστές θα είναι τα λουλούδια. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να διαφοροποιηθούν στην επιλογή της γαμήλιας τούρτας. Θα ακολουθήσει το ύφος του στολισμού και θα είναι πολυώροφη. Το συνολικό ύψος της θα φτάνει τα 3 μέτρα και θα έχει διάμετρο βάσης 2 μέτρα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.