Ads Top

Τηλεοπτική «βόμβα»: Η επόμενη τηλεοπτική στέγη της Φαίης Μαυραγάνη μετά το OPEN


Αποχωρεί από το OPEN (πρώην Epsilon) μετά από 9 χρόνια - Ανακοινώθηκε και επίσημα η επόμενη τηλεοπτική της στέγη - Ποια εκπομπή αναλαμβάνει, σε ποια ζώνη θα είναι
Στο κανάλι που βρισκόταν παλιά επιστρέφει η Φαίη Μαυραγάνη η οποία μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Open βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στον ΑΝΤ1. Ο σταθμός με ανακοίνωσή του καλωσορίζει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του.




Η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη.

Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα.

Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή "Στούντιο με θέα"».



Φαίη Μαυραγάνη: Το συγκινητικό αντίο μετά από 9 χρόνια

Υπενθυμίζεται ότι η Φαίη Μαυραγάνη, αποχαιρέτησε έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια, το κανάλι που την φιλοξενούσε χθές, Κυριακή 31 Ιουλίου.

Η ίδια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με τους οποίους έκλεισε ραντεβού τον Σεπτέμβριο από «κάπου αλλού»: «Ένας κύκλος εννέα χρόνων, εννέα χρόνια ενός τηλεοπτικού αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε το 2013 στο τότε Epsilon, συνεχίστηκε στο Open μέχρι σήμερα. Ένας αγώνας με χαρές, με λύπες, με τρικλοποδιές, με συγκινήσεις, με ευχάριστα πράγματα, με διακρίσεις.

Αυτός ο αγώνας τελειώνει σήμερα εδώ, θα συνεχιστεί κάπου αλλού τον Σεπτέμβριο και εύχομαι να είστε κοντά μας και όλοι εσείς», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του. Κλείνοντας, η Φαίη Μαυραγάνη ανέφερε: «Ραντεβού τον Σεπτέμβριο κάπου άλλου. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.