Ads Top

Δύσκολες στιγμές για την Ανθή Βούλγαρη: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της “Κοινωνίας ώρα Mega”


Τι συνέβη - Το ανακοίνωσε η ίδια, ποιος είναι ο λόγος που αναβάλλεται η πρεμιέρα της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπή της Κοινωνίας ώρα Mega και με ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα δεν θα γίνει την Δευτέρα 22 Αυγούστου!




Αρχικά, η Ανθή δημοσίευσε ένα θετικό self test σχολιάζοντας όλο χιούμορ: «Μην με γελούν τα μάτια μου; Κι όμως είμαι και πάλι θετική».

Και αργότερα πόσταρε ότι η εκπομπή δεν θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου όπως είχε προγραμματιστεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έλα Ιορδάνη @jordanxas τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid Εδώ βλέπετε μια φωτο από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν .. λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο ..βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη .. Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγειά! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστακι καλού κακού»!

Να σας θυμίσουμε ότι η ανακοίνωση του σταθμού για την πρεμιέρα τους τη Δευτέρα έγραφε: «Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA που έκλεισε θριαμβευτικά την τηλεοπτική σεζόν κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, την αμεσότητα, την άποψη και το χιούμορ να δίνει την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας.



Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν στη βάση τους και μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής είναι έτοιμοι να μας μεταφέρουν όλα τα νέα, τις εξελίξεις, τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο σε μια χρονιά που αναμένεται να σημαδευτεί από σημαντικές εξελίξεις.

Κρατώντας σταθερά τη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές η εκπομπή θα διατηρήσει το δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, πρόσωπα που ξεχώρισαν και απόψεις που αξίζει να ακουστούν, η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα ενισχύσει την παρέμβασή της σε θέματα που ενδιαφέρουν και αφορούν όλους μας. Δίνοντας με συνέπεια τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί, η εκπομπή θα αναδεικνύει, επιπλέον, όλα όσα γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο και δημιουργούν τάση στα social media.»!

Δείτε την ανακοίνωση της Ανθής μετά τη διάγνωση ότι είναι θετική στον κορονοϊό:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.