Ads Top

«Σαρώνουν» σε τηλεθέαση: Οι τηλεθεατές επιλέγουν καθημερινά τις διαχρονικές σειρές του Mega


Το MEGA κερδίζει το στοίχημα του καλοκαιριού - Σαρώνει σε τηλεθέαση με τις κλασικές κωμωδίες του
Οι κλασικές κωμωδίες του MEGA που μεταδίδονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού διατηρούν ακόμα την ξεχωριστή τους θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.




Αγαπημένες κωμικές σειρές που έχουν γράψει τηλεοπτική ιστορία, ήρωες με τους οποίους ταυτιστήκαμε και γελάσαμε με την ψυχή μας, ατάκες που έγιναν viral.

Οι κλασικές κωμωδίες του MEGA που μεταδίδονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού διατηρούν ακόμα την ξεχωριστή τους θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η prime time ζώνη του MEGA κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή). Με τις σειρές «Ευτυχισμένοι Μαζί», «Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Είσαι το ταίρι μου», από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 28 Ιουλίου, το κανάλι ήταν πρώτο με ποσοστό 17,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και προηγήθηκε του ανταγωνισμού κατά 3,8 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες.



Στο διάστημα αυτό, η θρυλική οικογενειακή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης «Ευτυχισμένοι Μαζί», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, σημείωσε πρωτιά με μέσο όρο 19,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ η διαφορά στη ζώνη μετάδοσής της καταγράφηκε στις 6 ποσοστιαίες μονάδες. Η γεμάτη απρόπτα συμβίωση των Μαυροτσουκαλέων κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την κάλυψη να αγγίζει τους 1.237.663 τηλεθεατές.

Τη σκυτάλη στην πρωτιά της τηλεθέασης πήραν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» (Δευτέρα με Παρασκευή) τα οποία σημείωσαν ποσοστό 16,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους νεανικό κοινό το ποσοστό τηλεθέασης άγγιξε το 27,8%, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η κάλυψη της σειράς η οποία πλησίασε το ένα εκατομμύριο.



Τις Παρασκευές η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ήταν η απολαυστική κωμωδία «Είσαι το ταίρι μου» που κέρδισε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης με μέσο όρο 16,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το ραντεβού με το γέλιο συνεχίζεται. Καθημερινά από τις 21:00 στο MEGA.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.