Ads Top

Έχασε κιλά και έγινε μελαχρινή: Δες πως είναι σήμερα η Ασημίνα Ουστάλλι από το «MasterChef»


Αγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι του Masterchef - Τεράστια αλλαγή για την πρώην παίκτρια του παιχνιδιού μαγειρικής, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά και έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της.
Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ασημίνα Ουστάλλι βρέθηκε στην Μύκονο και εντυπωσίασε τόσο με την αλλαγή στην εμφάνισή της όσο και με το αψεγάδιαστο κορμί της!




Η 27χρονη μαγείρισσα δεν μοιάζει σε τίποτα στο κορίτσι του MasterChef. Η πρώην παίκτρια έχει χάσει πολλά κιλά και έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Η Ασημίνα είναι άλλος άνθρωπος!

Να σας θυμίσουμε ότι η Ασημίνα είχε υποβληθεί σε τρία χειρουργεία για την μύτης της, με την πρώτη μάλιστα να είναι ανεπιτυχής. Μετά από αυτό είχε αντιμετωπίσει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο άλλες δύο φορές.



Αναφερόμενη στην πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να ξάνει πλαστική στη μύτη, είχε αναφέρει: «Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά. Έκανα δύο φορές επέμβαση, μία για το διάφραγμα και μία πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω μετά το πρώτο χειρουργείο και έκανα μετά από τρεις μήνες και δεύτερο. Δεν πέτυχε ούτε το διάφραγμα, ούτε η πλαστική». Παράλληλα η πρώην παίκτρια μίλησε και για την περιπέτεια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν γιατροί διαπίστωσαν πως είχε πρόβλημα στους πνεύμονες».

Και είχε προσθέσει:«Το καλοκαίρι είχα πρόβλημα στους πνεύμονες. Πήγα σε παθολόγο και μου βρήκε φύσημα που δεν είχα. Νιώθω ένα πλάκωμα στο στήθος. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια και παθαίνω κρίσεις πανικού. Θέλω να κινηθώ νομικά κατά του γιατρού, ο οποίος δεν παραδέχεται το λάθος του. Δεν έχω αντοχές να δουλέψω και η ψυχολογία μου έχει πέσει».



Η πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε διακοπές στην Μύκονο και… “μείναμε άφωνοι” με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της αλλά και με την αλλαγή στην εμφάνισή της!









Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.