Ads Top

«Love Island» - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανατροπή! Η απόφαση ΣΚΑΪ για το Love Island


Τι συνέβη - Ανατροπή στο ΣΚΑΪ με το Love Island - Η απόφαση του σταθμού

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει φέτος την ανατροπή και να φέρει ένα ριάλιτι που κάνει πάταγο στο εξωτερικό. Το πρώτο trailer του Love Island έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, ενώ την παρουσίαση του show θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του σταθμού.




Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Τενερίφη, εκεί όπου θα ταξιδέψουν σύντομα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι διαγωνιζόμενοι. Βασικός στόχος του παιχνιδιού είναι να σχηματιστούν ζευγάρια. 

Κάθε εβδομάδα όποιος δεν έχει ταίρι θα αποχωρεί από τη βίλα, ενώ μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίζει και το κοινό που θα ψηφίζει κάθε φορά το δικό του αγαπημένο ζευγάρι.

Τι θα γίνει με τα γυρίσματα του Love Island

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η παρουσιάστρια και οι διαγωνιζόμενοι θα φύγουν για Τενερίφη κάπου στα μέσα Σεπτέμβρη, επομένως το ριάλιτι θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα ή στις αρχές Οκτώβρη. Σκοπός του καναλιού είναι να το κρατήσει μέχρι και τα Χριστούγεννα, οπότε και θα πάρει τη σκυτάλη το δυνατό χαρτί του σταθμού του Φαλήρου, το Survivor, το οποίο φέτος θα είναι All Star βερσιοόν (δείτε εδώ τι άλλαξε με το έπαθλο).

Τα δύο πρώτα ονόματα που «φεύγουν» για Love Island



Τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθούν στην Τενερίφη και το μόνο σίγουρο είναι πως τα περιστατικά που θα καταγραφούν θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για το ριάλιτι του έρωτα αν και όπως αποκαλύφθηκε, ο σταθμός έχει προσεγγίσει πρόσωπα από το Big Brother (δείτε εδώ σε ποια παίκτρια έγινε πρόταση και την αρνήθηκε).

Κάπως έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το κανάλι έχει ήδη βρει δυο άκρως εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται κοντά στο να πουν το τελικό ναι και να βρεθούν στο Love Island.

Ο λόγος για τη Μαριάννα Μπαφίτη και την Κατερίνα Βαγκάνσια. Η πρώτη είναι μοντέλο και ασχολείται ενεργά με το Instagram καθώς διαθέτει πάνω από 150.000 followers.






Η δεύτερη έχει αναδειχθεί Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και Σταρ Πελοπόννησος 2020. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το GNTM και μία συμμετοχή στο Style me Up, είναι έτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της στο νησί του έρωτα.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.