Ads Top

Iωάννα Τούνη | Έξαλλη με ακόλουθό της - «Μην κρίνετε όλους τους άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο»


Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη - Δείτε τι της έγραψε ακολουθός της..

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της, όμως αρνητικά μηνύματα από ακολούθους της είναι αρκετά για να τη βγάλουν εκτός ορίων

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με ακόλουθό της, η οποία σχολίασε με θρασύ τρόπο τη διακόσμηση του νέου της σπιτιού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.




Το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Ρε ζώο τον σατανά μέσα στο σπίτι σου, το παιδί σου σκέψου. Εικόνες βάλε όχι Βούδες, να χαθείτε αντίχριστοι».

Τότε η γνωστή influencer απάντησε: «Πολύ όμορφη εικόνα για άτομο που – μάλλον – θεωρεί τον εαυτό του καλό χριστιανό, να στέλνει τέτοια μηνύματα σε κάποιον που δεν γνωρίζει καθόλου και δεν του έχει φταίξει σε τίποτα. Ο χριστιανισμός μιλάει για αγάπη προς τους γύρω του, να μην κρίνεις τους συνανθρώπους σου και σίγουρα να μην επιτίθεσαι αναίτια. Το πόσες εικόνες θα βάλεις στο σπίτι σου, δεν δείχνει τίποτα για το ποιόν σου, ούτε για τη ψυχή σου !Αυτοί οι καθωσπρεπισμοί του τύπου «ντύνομαι σεμνά», «έχω εικονοστάσι στο σπίτι» και κατά τα άλλα ψάχνω ευκαιρία που να ρίξω φαρμάκι και κακία, δεν με απασχολούν καθόλου! Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω στον χώρο μου! Και ελπίζω το παιδί μου να μάθει να σέβεται οτιδήποτε διαφορετικό τριγύρω του και να μην κατακρίνει τους άλλους!».






Φυσικά δεν έμεινε εκεί και συνέχισε με βίντεο απευθυνόμενοι σε όλους όσους της στέλνουν αρνητικά μηνύματα και σχόλια, να μην κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και πως αν δεν τους αρέσει να την παρακολουθούν να μην την ακολουθούν.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.