Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα»


«Έχω αηδιάσει με όσα έγιναν σε βάρος της 33χρονης μητέρας των 3 κοριτσιών», τονίζει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας!

Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και μάλιστα δηλώνει αηδιασμένος από τα όσα έγιναν σε βάρος της, τους τελευταίους μήνες.




Ο Αλέξης Κούγιας είναι, πλέον, ο μοναδικός νομικός εκπρόσωπος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως ενημέρωσε τόσο ο ίδιος ο ποινικολόγος όσο και η κατηγορούμενη.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και μάλιστα δηλώνει αηδιασμένος από τα όσα έγιναν σε βάρος της, τους τελευταίους μήνες. Ήδη οργανώνει μαζί της, την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει, λίγο πριν η 33χρονη απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο κύριος Κούγιας σε νέες του δηλώσεις στο flamis.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» και συμπλήρωσε πως «έχω αηδιάσει με όσα έγιναν σε βάρος της 33χρονης μητέρας των 3 κοριτσιών».



Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως μετά το χειρουργείο που έκανε είχε τον χρόνο και διάβασε όλη την δικογραφία. Είπε επίσης πως εδώ και 3 μήνες συζητά με μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, όμως αν δεν διάβαζε την δικογραφία και τα στοιχεία που υπήρχαν, δεν θα μπορούσε να απαντήσει θετικά. Στην ανακοίνωση του Δικηγορικού του γραφείου η οποία εκδόθηκε χθες το απόγευμα γίνεται λόγος για «πρωτοφανή προανακριτική – αστυνομική προκατάληψη» και ««χωροφυλακιστική» προσέγγιση στοιχείων της δικογραφίας».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.