Ads Top

Πήρε... φωτιά η Λεωφόρος για τον Μπερνάρ!


Ανακοινώθηκε ο Μπερνάρ από τα μεγάφωνα και πήρε... φωτιά η Λεωφόρος - Δείτε όλα όσα έγιναν 

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με την... βούλα είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Μπερνάρ, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου την απόκτησή του.




Η... βόμβα Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό είναι πλέον επίσημη. Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε  από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου την απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος έρχεται πολύ σύντομα στην χώρα μας, προκειμένου να ενσωματωθεί στο τριφύλλι.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το τριφύλλι είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και μέρες με τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που έμενε ήταν να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά. Ο Μπερνάρ υπέγραψε και σύντομα θα πάρει το αεροπλάνο για την χώρα μας.



Παράλληλα, από χθες ο μάνατζερ του βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να τον παραλάβει και να έρθουν μαζί στην χώρα μας. Μετά και τις ανακοινώσεις και την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο παίκτης κατευθύνεται στην χώρα μας. Η απόκτηση του Μπερνάρ είναι η ποιοτικότερη ενίσχυση του τριφυλλιού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και έρχεται για να βοηθήσει την μεσοεπιθετική γραμμή του τριφυλλιού.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.