Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Γρηγόρης Λέων: Ο ιατροδικαστής Λέων «δικάζει» με λίγες λέξεις Κούγια για την Ρούλα Πισπιρίγκου - «Η επιστήμη δίνει απαντήσεις...»


Η αιχμηρή απάντηση του ιατροδικαστή Λέων σε όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας για την Ρούλα Πισπιρίγκου!

Με ανάρτηση του στα social media σχολίασε την ανάληψη της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπισρίγκου από τον γνωστό ποινικολόγο




Τη δική του απάντηση στα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση της Πάτρας, έδωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Με ανάρτηση του στα social media σχολίασε την ανάληψη της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπισρίγκου από τον γνωστό ποινικολόγο, αλλά και τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωσή του και την παρέμβασή του σε εκπομπή του Mega.

Ο κ. Λέων που σε όλη τη διάρκεια της πολύκροτης υπόθεσης έχει πολλές φορές εκφράσει την επιστημονική του άποψη, ουσιαστικά απαντάει στον Αλέξη Κούγια για τα όσα ισχυρίστηκε ο νέος συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με τα πορίσματα των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο κάθε κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όποιο μέσο για την υπεράσπισή του. Σε υποθέσεις όμως με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις».




Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας ανέφερε στην ανακοίνωσή του: "Η αποκλειστική αιτία της αποδοχής ήταν η διαπίστωση από εμέ πρωτοφανών ιατροδικαστικών, παθολογοανατομικών, μαρτυρικών και αστυνομικών επιλογών.

Στην επί πενήντα χρόνια καθημερινή παρουσία μου στα ποινικά Δικαστήρια όλης της ελληνικής επικράτειας δεν συνάντησα ποτέ πάλι τόσες πρωτοφανείς αντιφατικές ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές, αστυνομικές αντιφάσεις".



Μάλιστα, στην εκπομπή "Live News" εκθείασε τους ιατροδικαστές και παθολογοανατόμους που έκαναν τις αρχικές εκθέσεις για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ υπενθύμισε και μια δικαστική υπόθεση, στην οποία βρέθηκαν απέναντι η κ. Τσιόλα και ο κ. Λέων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.