Ads Top

Οι δύο μεταγραφές Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση Κορμπεράν!


Μετά τον Κορμπεράν, ακολουθούν οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Οι πρώτες δύο μεταγραφές και η συζήτηση με τον νέο προπονητή 
Εκείνο που προέχει χωρίς αμφιβολία στον Ολυμπιακό είναι τα προσεχή παιχνίδια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.




Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Χθες στην ΠΑΕ ασχολήθηκαν με τα θέματα της αποχώρησης του Μαρτίνς και της γνωριμίας του Κάρλος Κορμπεράν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται να έχουν προχωρήσει ορισμένες υποθέσεις, όπως για παράδειγμα του Ενίς Μπάρντι της Λεβάντε, αλλά πρώτα θα ήθελαν να έχουν τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή τους.



Η διοίκηση θα μιλήσει με τον Ισπανό προπονητή, ώστε να διαπιστωθεί αν του κάνουν οι παίκτες με τους οποίους έχουν προχωρήσει σημαντικά οι διαπραγματεύσεις και στη συνέχεια να υπάρξουν τα… διαδικαστικά.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του επιτελικού μέσου, εκείνο που προκύπτει είναι πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σήμερα ή αύριο. Άλλωστε, και από την ομάδα του επιβεβαιώνουν πως είναι κοντά σε συμφωνία και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την επισφράγισή της.



Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θα κοιτάξουν και τα υπόλοιπα θέματα, όπως για παράδειγμα του εξτρέμ, με τον Ταμπάτα, τον Αμούζου, τον Γιόρνταν Λάρσον και τον Τραμονί να είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.