Ads Top

Εκεί «χάλασε» η υπόθεση Αντετοκούνμπο για τον Ολυμπιακό!


Οι λόγοι που δεν επιτεύχθηκε η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κώστα Αντετοκούνμπο 

Ολυμπιακός και Κώστας Αντετοκούνμπο ήρθαν πολύ... κοντά αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο ο μικρός αδερφός του Giannis δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει λιμάνι. Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν επιτεύχθηκε ο γάμος ανάμεσα στις δύο πλευρές.




Κάτω υπό άκρα μυστικότητα, ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον 31χρονο Αμερικάνο, Ταρίκ Μπλακ με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν τo deal για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Tάρι Μπλακ έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα των σέντερ στην οποία ήδη υπάρχουν οι Μουσταφά Φαλ και Τζόελ Μπολομπόι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δυναμώνει ολοένα και περισσότερο, ολοκληρώνοντας τον βασικό της κορμό για τη νέα σεζόν.

Έτσι με την προσθήκη του Μπλακ κλείνει και το «κενό» που είχε δημιουργηθεί στην θέση «5». Φυσικά για να φτάσει ο Ολυμπιακός μέχρι την επιλογή του 31χρονου σέντερ υπήρξαν αρκετοί υποψήφιοι «μνηστήρες» οι οποίοι πρόβαραν την φανέλα των Πειραιωτών.

 Το όνομα που έπαιξε πιο πολύ στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ και ήταν αυτό που βρέθηκε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας, του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο 24χρονος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γαλλία και στην Βιλερμπάν, με την οποία σε 26 αναμετρήσεις είχε μέσο όρο 13:08 λεπτά συμμετοχής, με 5.8 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 7.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Ενας ικανότατος παίκτης, που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ, αφού βοηθάει πολύ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, προκαλώντας πάρα πολλά προβλήματα στους αντίπαλους σέντερ.



Η περίπτωση του δεν ήταν εύκολη από την αρχή και δυσκόλεψε ακόμη περισσότερα από τις απαιτήσεις του, νεαρού άσου. Ο πρώην παίκτης της Βιλερμπάν στις συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού αιτήθηκε εγγυημένο ρόλο στους «ερυθρόλεκους» κάτι που οι Πειραιώτες αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούσαν να του το εξασφαλίσουν.

Θυμίζουμε πως ακόμη και ο Κώστας Σλούκας κατά την μεγάλη του επιστροφή στο λιμάνι δεν είχε κάνει παρόμοιο αίτημα προς την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό σκέλος και οι δύο πλευρές θα λέγαμε πως βγαίνουν χαμένες. Από την μια ο Ολυμπιακός χάνει έναν παίκτη που πιστεύε πολύ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θεωρεί ότι ο Κώστας έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για κάνει μια σπουδαία καριέρα και να γίνει ένας από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει εκφράσει την επιθυμία να δουλέψει μαζί του και να τον εξελίξει, όπως έχει κάνει με πάρα πολλούς παίκτες στην καριέρα του.

Από την άλλη ο ίδιος ο παίκτης χάνει την ευκαιρία να βρεθεί σε μια ομάδα, η οποία αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα σεζόν, στοχεύοντας στο Final 4 της Euroleague, ενώ θα είχε και την ευκαιρία να βρεθεί στο πλάι αρκετών συμπαικτών του στην Εθνική ομάδα, αλλά και το να αγωνιστεί στη πατρίδα του κάτω από ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.