Ads Top

«Ολυμπιακός κι άλλες δύο ομάδες υποψήφιες για ντε λα Φουέντε!»


Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον Ολυμπιακό σχετικά με τον υποψήφιο μεταγραφικό του στόχο, Κόνραντ ντε λα Φουέντε, καθώς η Μαρσέιγ αναμένεται να πάρει την οριστική της απόφαση για το μέλλον του παίκτη.

Σε εξαιρετικά κρίσιμα 24ωρα μπαίνει η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Κόνραντ ντε λα Φουέντε για τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο, καθώς η Μαρσέιγ βρίσκεται σε διαδικασία οριστικής λήψης απόφασης για το μέλλον του παίκτη.




Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ, που κινείται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των «ερυθρολεύκων» και σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ οι Μασσαλοί είναι ενήμεροι για τις προτάσεις που έχουν έρθει και εντός των επόμενων ημερών θα κρίνουν το μέλλον του.

«Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε είναι ανάμεσα σε Μπέρνλι, Μπεσίκτας και Ολυμπιακό. Η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες», αναφέρει ο δημοσιογράφος μέσω Twitter και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις.

Ο παίκτης παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι διεθνής με τις ΗΠΑ έχοντας τρεις συμμετοχές ενώ έχει και ισπανική υπηκοότητα, καθώς αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα από την οποία τον απέκτησε η Μαρσέιγ το προηγούμενο καλοκαίρι αντί τριών εκατ. ευρώ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο ασίστ.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.