Ads Top

Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λιανό: Παντρεύεται με την Κωνσταντίνα Καραλέξη μετά τη βάπτιση της κόρης τους


Έτοιμοι για το «επόμενο βήμα» είναι ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη - Όλες οι λεπτομέρειες

Ζουν τον απόλυτο έρωτα

Σε πελάγη ευτυχίας δείχνει να βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος βρίσκεται σε μια υπέροχη σχέση με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, έχοντας μαζί της ένα παιδί και όντας έτοιμος για το επόμενο «βήμα».




Το ευτυχισμένο ζευγάρι και όλα τα παιδιά κάνουν μαζί διακοπές στα ελληνικά νησιά, μετά το τέλος του Survivor 5 και λίγο καιρό πριν πραγματοποιηθεί η βάφτιση της μικρής, που έχει φέρει χαμόγελα ευτυχίας σε όλη την οικογένεια.

Οι προετοιμασίες της βάφτισης και η απόφαση Λιανού - Καραλέξη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, με την επιστροφή τους στην Αθήνα, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Στέλιου Μανωλά προκειμένου να διαλέξουν το φόρεμά της αλλά και το σύνολο των βαφτιστικών με τα απαραίτητα για το ιερό μυστήριο που θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο.



Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει μόνο τη βάφτιση της μικρής τον Σεπτέμβριο και όχι τον θρησκευτικό τους γάμο όπως είχε αρχικά ακουστεί. Αν και οι ίδιοι δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα την τοποθεσία, σύμφωνα με πληροφορίες, η βάφτιση θα γίνει στην Αττική και η κόρη τους θα πάρει το όνομα Βαλέρια - Ασημίνα.

Η εξομολόγησή του για την κόρη του



«Ήταν από τις καλύτερες χρονιές, γιατί η είχα τη χαρά να δω τη μικρή μου, την τέταρτη στη σειρά, να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Άγιο Δομίνικο σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ήταν προστατευμένο, είχα άπλα να τρέξει, να περπατήσει ξυπόλητη στην άμμο και να τρέχει ελεύθερα. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και για εμένα και για την σύντροφό μου», είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Λιανός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.