Ads Top

Ξεσπάει ο Γιώργος Μάγγας: «Δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα αυτό που έκανες - Σκέφτομαι να του κάνω μήνυση»


Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μάγγα - Σκέφτεται να κάνει μέχρι και μήνυση στον Σπύρο Μπιμπίλα
Ο Γιώργος Μάγγας υποστήριξε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έγραψε από κακία την ψεύτικη είδηση που τον ήθελε νεκρό, πλην όμως ακόμα σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του. «Ευχαριστώ τον κόσμο, μου έδωσε κουράγιο πολύ», είπε ο βιρτουόζος του κλαρίνου.




Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/8), από μια ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook, στην οποία ανέφερε πως ο δημοφιλής κλαριντζής Γιώργος Μάγγας πέθανε, κάτι που όμως δεν ίσχυε με τον τελευταίο σε έξαλλη κατάσταση να «επιτίθεται» κατά του προέδρου του ΣΕΗ σε δηλώσεις που έκανε και στο Newsbomb.gr. Ο βιρτουόζος του κλαρίνου, το πρωί της Παρασκευής (19/8) μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν έχει κατασταλάξει για το αν θα κινηθεί νομικά σε βάρος του Σπύρου Μπιμπίλα.



«Σκέφτομαι να κάνω μήνυση… Δεν είναι κακό παιδί ο Μπιμπίλας, αλλά δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα το πράγμα που έκανες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μάγγας και συνέχισε τονίζοντας «Ο Μπιμπίλας δεν έφτιαξε καλά τα πράγματα… Δεν ξέρω πού το βρήκε αυτό, πρέπει να τον ρωτήσετε. Στενοχώρησε την Ελλάδα, στενοχώρησε την Ευρώπη, παίρνανε τηλέφωνο μέχρι τη 1 η ώρα τη νύχτα και κλαίγανε οι άνθρωποι. ''Γιώργο είσαι εσύ; Εγώ είμαι ρε παιδιά, εγώ είμαι ρε παιδιά… εδώ γίνεται χαμός».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μάγγα, ο Σπύρος Μπιμπίλας επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει συγγνώμη και να απολογηθεί για το μακάβριο λάθος του. «Ο Μπιμπίλας με πήρε τηλέφωνο και ζήταγε συγγνώμη. Δεν μου είπε πού το βρήκε. ''Πού το βρήκες εσύ; Ποιος σου είπε αυτό το πράγμα και έγραψες τέτοια κουβέντα ότι έχω πεθάνει και ο κόσμος εδώ να παίρνει τηλέφωνα''. Να μην σταματάει το τηλέφωνο από Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία!», τόνισε.



Κλείνοντας, ο Γιώργος Μάγγας ανέφερε πως η αγάπη του κόσμου – παρά το μακάβριο της λάθος είδησης – του έδωσε νέο κουράγιο για να συνεχίσει την πορεία του ως ο «βασιλιάς του κλαρίνου». «Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση, μου έδωσε κουράγιο πολύ» δήλωσε ακόμη ο «βασιλιάς του κλαρίνου», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μάγγας εμφανίστηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό Open, στον ANT1 και στον Alpha.

Στις εμφανίσεις του, βέβαια, δεν παρέλειψε να διασκεδάσει τους τηλεθεατές με το κλαρίνο του, αποδεικνύοντας πως χαίρει άκρας υγείας...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.