Ads Top

Μάρκος Σεφερλής - Λάκης Λαζόπουλος | «Κόλαφος» η απάντηση Σεφερλή σε Λαζόπουλο - «Οι θεατές καταλαβαίνουν...»


Δεν άφησε αναπάντητα ο Μάρκος Σεφερλής όλα όσα είπε για εκείνος ο Λάκης Λαζόπουλος..

«Οι θεατές, όμως, και όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε».

Στο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννη Ξυνόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Μάρκος Σεφερλής. Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει για εκείνον ο Λάκης Λαζόπουλος στη «Super Κατερίνα».




Τι είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος:

«Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν έχω μελετήσει, ούτε τον έχω δει ούτε στο θέατρο ούτε κάπου αλλού», είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή:



Ο Μάρκος Σεφερλής από την πλευρά του απάντησε: «Αν ο Λαζόπουλος δεν ξέρει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής ύστερα από 32 χρόνια στο χώρο αυτό, με δύο δικά του θέατρα, από τα μεγαλύτερα της Ελλάδος, ένα καλοκαιρινό, το Δελφινάριο, κι ένα χειμερινό, το Περοκέ, με τηλεοπτικές εκπομπές σχεδόν όλη την εβδομάδα, με δύο θεατρικές παραστάσεις, διότι τώρα παίζεται και Σάββατο και Κυριακή θεατρική μου παράσταση στον ΑΝΤ1, με παρουσιάσεις πρωινών εκπομπών, με τόσες εκπομπές που έχω κάνει τόσα χρόνια στην τηλεόραση, με 500 εκατομμύρια views στο Youtube και λίγα λέω, τι να πω; Οι θεατές, όμως, και όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.