Ads Top

Το πλάνο Κορμπεράν για Απόλλωνα Λεμεσεσού!


Τι γίνεται με Χουάνγκ και τραυματίες - Σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ο Κάρλος Κορμπεράν για τον αγώνα!

Όλα γυρνάνε γύρω από την ρεβάνς της Πέμπτης στον Ολυμπιακό την ώρα που ο Κάρλος Κορμπεράν περιμένει ακόμη καλύτερη εικόνα από την ομάδα του.




Τα πάντα στον Ολυμπιακό γυρνάνε γύρω από το ματς της Πέμπτης με τον Απόλλωνα. Η νίκη επί του ΠΑΣ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση όπως είπε και ο ίδιος ο Κάρλος Κορμπεράν και το μυαλό όλων πλέον στρέφεται στην καθοριστική αναμέτρηση με τους Κύπριους στο Καραϊσκάκη που θα κρίνει το… level της ευρωπαϊκής φετινής περιπέτειας των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μπορεί σήμερα να είχαν ρεπό στο Ρέντη όμως η δουλειά του Κάρλος Κορμπεράν δεν σταματά καθώς ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς που όλοι στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, πολύ σημαντική από όλες τις απόψεις για τον σύλλογο.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε την ευκαιρία ανοίγοντας το ροτέισον με τον ΠΑΣ να δει την κατάσταση και άλλων ποδοσφαιριστών σε συνθήκες αγώνα δίνοντας συνάμα τις απαραίτητες ανάσες στα βασικά στελέχη της ομάδας.

Ο Κορμπεράν που έχει όπως όλα δείχνουν κατασταλάξει στο πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με την επιστροφή του Μασούρα να φαίνεται πως αφήνει μια θέση ανοικτή από την στιγμή που ο Χουάνγκ θα είναι διαθέσιμος. Ο Κορεάτης άσος προφυλάχθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ, όπως και οι αρκετοί βασικοί στο ματς της Κύπρου, και όλα δείχνουν πως θα είναι πανέτοιμος για τον αγώνα της Πέμπτης έχοντας ξανά τον ηγετικό ρόλο στον άξονα που έκανε την διαφορά στην πρώτη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.



Η δημιουργία στο παιχνίδι του Χουάνγκ με το άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο είναι πολύτιμη για τους ερυθρόλευκους και ικανή να γείρει κατά πολύ την πλάστιγγα υπέρ των πρωταθλητών στην «μάχη» για την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα τα δεδομένα οδηγούν σε μια 11αδα ίδια με το πρώτο παιχνίδι, με Βατσλίκ, Άβιλα, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Ζινκερνάγκελ και Ελ Αραμπί με τον Μασούρα να διεκδικεί μια θέση στα άκρα.

Όσον αφορά τώρα τους υπόλοιπους τραυματίες στην ομάδα, Αμπουμπακάρ, Γκάρι, Βρσάλικο και Σωκράτη το πιθανότερο είναι να μπορούν να μπουν ξανά στην ομάδα από την επόμενη εβδομάδα. Ακολουθούν όλοι τα προγράμματα τους με στόχο να επιστρέψουν το συντομότερο όμως το ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα δεν το προλαβαίνουν με τα τωρινά δεδομένα. Η κατάστασή τους βεβαίως αξιολογείται καθημερινά με τον Κορμπεράν να περιμένει τα καλά νέα σύντομα.

Όπως και να έχει πάντως όλα συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως το τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου θα φέρει πολλές και σημαντικές εξελίξεις. Μετά τον αγώνα της Πέμπτης άλλωστε θα είναι τα πάντα δεδομένα γύρω από την Ευρώπη σε μια περίοδο όπου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να παίζει κάθε εβδομάδα από τρία ματς έως την διακοπή του Σεπτέμβριου, μετά δηλαδή την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, λόγω των εθνικών ομάδων.

Υπάρχουν πολλά ανοικτά «μέτωπα» στους ερυθρόλευκους και γύρω από την ενίσχυση της ομάδας αλλά και γύρω από τις αποχωρήσεις «κομμένων» αλλά και πωλήσεις παικτών.

Δεν είναι τυχαία η φημολογία για πρόταση για τον Μανωλά από Αραβία κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από πουθενά έως τώρα, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί κιόλας.



Όπως και να έχει πάντως οι εξελίξεις θα είναι πολλές και σημαντικές στο μεγάλο λιμάνι με την ευχή όλων να συνοδευτούν από την συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.