Ads Top

Επίσημο: Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Ουί-Τζο Χουάνγκ!


Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουί-Τζο Χουάνγκ και τον δανεισμό του Κορεάτη επιθετικού στον Ολυμπιακό!

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουί-Τζο Χουάνγκ και τον δανεισμό του Κορεάτη επιθετικού στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν.




Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ουί-Τζο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Reds ανακοίνωσαν την απόκτησή του, όπως και τον δανεισμό του στους ερυθρόλευκους την επόμενη σεζόν.

Ο Ουί-Τζο έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης για τη διευθέτηση του τυπικού σκέλους του deal και άμεσα ενσωματώνεται στην ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν. Μάλιστα, θα βρει και τον συμπατριώτη του Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος έπαιξε τον δικό του ρόλο στη συμφωνία.

Την περσινή σεζόν ο 29χρονος διεθνής επιθετικός πέτυχε 11 γκολ σε 32 συμμετοχές στη Ligue 1 με τη φανέλα της Μπορντό. Οι γιρονδίνοι τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2019 από την Γκάμπα Οσάκα έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ. Φέτος είχε δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές με τους Γάλλους.



Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ:

"H Nότιγχαμ Φόρεστ ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Ουί-Τζο Χουάνγκ από την Μπορντό. Ο διεθνής από τη Νότια Κορέα θα κατευθυνθεί άμεσα δανεικός στον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό για τη σεζόν 2022/23.



Ο 29χρονος έχει 47 συμμετοχές με τη χώρα και του και πήρε μεταγραφή στην Μπορντό από την Γκάμπα Οσάκα το 2019.

Από την άφιξή του στη Γαλλία, ο Ουί-Τζο έχει σκοράρει 29 γκολ τα 11 από αυτά στο πρωτάθλημα της Ligue 1.

Ευχόμαστε στον Χουάνγκ κάθε καλό κατά την διάρκεια του δανεισμού του στην Ελλάδα".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.