Ads Top

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Κώστα Αντετοκούνμπο, Σίνγκλετον και Μήτογλου


Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού - Τι «παίζει» με κάθε περίπτωση ξεχωριστά..

Πού θέλει να παίξει ο Κώστας και η καθυστέρηση για τον Αμερικανό άσο! Πόσο πιθανό είναι πλέον να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ ο Κρις Σίνγκλετον και γιατί ακόμα δεν έχει βρει κάποια ομάδα και οι εξελίξεις με τον Ντίνο Μήτογλου...




Ο Παναθηναϊκός τυπικά μπήκε σήμερα στο γήπεδο, αλλά οι προπονήσεις θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αρκετές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων και τραυματισμών, αλλά βέβαια δεν έχει κλείσει ακόμη το ρόστερ της ομάδας. Η αναζήτηση για το ξένο «4άρι» συνεχίζεται, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Η αγορά είναι πάρα πολύ δύσκολη και οι «πράσινοι» περιμένουν να τσακώσουν την πολύ καλή ευκαιρία.

Μία τέτοια μπορεί να είναι ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μετά τις επιτυχίες του με την Εφές, παραμένει χωρίς ομάδα. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπήρξε από διάφορες ομάδες, όχι, όμως, και η ανάλογη πρόταση. Μία ομάδα, που χτύπησε την πόρτα του ήταν ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά χωρίς αντίκρυσμα, αφού υπήρξε διαφορά στο οικονομικό.

Ο Σίνγκλετον περιμένει κι αυτός από την πλευρά του μία πολύ καλή περίπτωση και δεν αποκλείεται οι δρόμοι του να συναντηθούν με τον Παναθηναϊκό. Όχι τώρα αλλά σε 10-15 μέρες.



Οι «πράσινοι» έχουν στο νου τους να κάνουν και μία ακόμη κίνηση, αλλά αυτή δεν αναμένεται να είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Τον θέλουν στην ομάδα τους σαν τρελοί, αλλά ο διεθνής σέντερ μετά και τις τελευταίες του εμφανίσεις με την Εθνική έχει αρχίσει και ξαναβλέπει την περίπτωση του ΝΒΑ. Τα προσόντα τα έχει, μεγαλύτερη εμπειρία πλέον διαθέτει, αν κάνει και ένα καλό Ευρωμπάσκετ, τότε σίγουρα και με το τεράστιο όνομα, που κουβαλάει, θα βρει μία ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τον ήθελε η Γρανάδα, τον ήθελε η Τενερίφη, αλλά ο Αντετοκούνμπο δεν βλέπει τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα, λοιπόν, που έχει ανέβει και αγωνιστικά, ξανασκαλίζει την αγορά του ΝΒΑ, όπου ήδη έχει παίξει με Μάβερικς και Λέικερς. Αλλωστε με τους Λέικερς πήρε και το πρωτάθλημα.



Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πάρει τον Αντετοκούνμπο, αλλά πάντα περιμένει την περίπτωση του Μήτογλου. Μόλις βγει η τιμωρία του διεθνούς παίκτη και δεν είναι μεγάλη, το «τριφύλλι» θα ορμήξει να τον πάρει και ας παίξει ο Θεσσαλονικιός μετά από 8-9 μήνες. Θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό της κορμό η ομάδα του Ράντονιτς και ο Μήτογλου είναι ένας παίκτης από το πάνω ράφι, που συν τοις άλλοις ξέρει άριστα τι σημαίνει Παναθηναϊκός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.