Ads Top

Σάββας Σαλίπας | Δες πως είναι σήμερα ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»


Αγνώριστος είναι σήμερα ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένους Μαζί» - Δείτε φωτογραφία από τις διακοπές του με την αγαπημένη του..

Ο Σάββας Σαλίπας, ο «Γιαννάκης» από τους «Ευτυχισμένους Μαζί» σπουδάζει ναυτιλιακά, είναι τρελά ερωτευμένος και...  άλλος άνθρωπος σήμερα στα 22 του χρόνια!




Αυτό το διάστημα κάνει τις διακοπές του στη Νάξο με την όμορφη σύντροφό του, Δέσποινα, η οποία είναι make up artist και δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα τόσο από τις ξέγνοιαστες στιγμές του στη Νάξο, όσο και από τη Σαντορίνη!

Να σας θυμίσουμε ότι ο μικρός Γιαννάκης από την αγαπημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την εμπειρία του στην υποκριτική σε μία τόσο μικρή και παράλληλα ευαίσθητη ηλικία, καθώς όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά ήταν μόλις 7 χρονών.




«Δύο χρονών γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά. Περίπου στα 7 ήρθε το “Ευτυχισμένοι μαζί”» είχε αναφέρει και τόνισε πως στο κάστινγκ ήταν περίπου 1000 παιδιά για κάθε ρόλο: «Εν τέλει τους έκανα εγώ. Θυμάμαι ότι μας βοηθούσε πολύ ο Γιάννης Μπέζος»

Όπως είπε μετά το σχολείο πήγαινε κατευθείαν στα γυρίσματα και έκανε τα μαθήματά του στα διαλείμματα των σκηνών.

Ο Σάββας Σαλίπας, ο οποίος είναι άλλος άνθρωπος σήμερα, σπουδάζει ναυτιλιακά και δηλώνει πως νιώθει πιο ασφαλής για το μέλλον, ενώ τώρα εργάζεται ως διανομέας και παράλληλα βοηθάει και σε ένα φροντιστήριο.

Είναι τρελά ερωτευμένος και δείτε τις φωτογραφίες από τις διακοπές του.







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.