Ads Top

«Έκλεισε» προπονητή ο Άρης!


Δείτε ποιος Ισπανός προπονητής θα είναι ο αντικαταστάτης του Χερμάν Μπούργος - Σε ποιες ομάδες έχει εργαστεί

Ο Ραούλ Κανέντα θα είναι ο αντικαταστάτης του Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία του Άρη καθώς οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τον 53χρονο Ισπανό τεχνικό για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και μάλιστα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη εντός του επόμενου 24ώρου.




Ο Άρης κατέληξε στην περίπτωση του Ραούλ Κανέδα διότι οι πληροφορίες που συγκέντρωσε για το επίπεδό του τον οδήγησαν στην εκτίμηση ότι μπορεί να διαχειριστεί μια ομάδα με έντονο το ξένο στοιχείο καθώς στα τελευταία χρόνια ανήκει στο τιμ των συμβούλων του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.




Από την άλλη πλευρά, αναμφίβολα πρόκειται για μια επιλογή μεγάλου ρίσκο δεδομένου του ότι Ισπανός χαρακτηρίζεται μεν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, από την άλλη πλευρά όμως στερείται εμπειριών στη θέση του πρώτου προπονητή και ουσιαστικά έχει να επιδείξει τη δουλειά που έκανε στα Εμιράτα.

Ο Κανέδα άρχισε την προπονητική του καριέρα στο Μεξικό και πιο συγκεκριμένα στην Ντοράντος ντε Σιναόλα ως συνεργάτης του Χουάν Μανουέλ Λίγιο κι εκεί γνώρισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα αναπτύσσοντας μια φιλική σχέση – η οποία εξελίχθηκε σε επαγγελματική και βαστά μέχρι σήμερα. Ακολούθησαν οι Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αλμερία όπου επίσης είχε θέση άμεσου συνεργάτη.



Η καριέρα του ως πρώτος προπονητής άρχισε από την Αλ Ιτιχάντ καθώς βρέθηκε για δύο χρόνια (2011-13) και αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε ο σύλλογος για να ακολουθήσει η πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Αλ Νασρ στον πάγκο της οποίας κάθισε σε 17 αγώνες με απολογισμό εννιά νικών, τριών ισοπαλιών και πέντε ηττών. Τελευταία του δουλειά ως πρώτος προπονητής ήταν στην Ουμ Σαλάλ από την οποία αποχώρησε τον Νοεμβριο του 2019. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Άρης, εκ τότε ανήκει στο γκρουπ των συμβούλων του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.