Ads Top

Αλέξης Κούγιας | Συγκλονίζει ο Κούγιας για το πρόβλημα υγείας του - «Θα πεθάνω με οτιδήποτε άλλο εκτός από...»


Τι του έχουν πει οι γιατροί - Τι αναφέρει ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας για το πρόβλημα υγείας του..

Όσα του έχουν πει οι γιατροί

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα στην πρεμιέρα της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. 




Ο γνωστός ποινικολόγος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που τον περίθαλψαν αλλά και όσους στάθηκαν στο πλάι του, ενώ ανέφερε και τις εκτιμήσεις των ειδικών για την περίπτωσή του.

Ο γνωστός ποινικολόγος μετά από κάποιες ανακρίβειες που δημοσιεύτηκαν για την υγεία του από διάφορα site αποκατέστησε την αλήθεια και ενημέρωσε τον κόσμο ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες του. 

Εκείνος απέκρυψε σκόπιμα από τους οικείους του, αλλά και από το κοινό το θέμα καθώς ήθελε να μείνει προσηλωμένος στη δουλειά του ενώ προχώρησε σε επέμβαση που είχε πολύ θετική εξέλιξη.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στον Ευαγγελάτο μετά την περιπέτεια υγείας του

Είπε λοιπόν στην εκπομπή του Mega:

«Ήταν κάτι που πέρασε και το αντιμετώπισα με τον τρόπο που έχω μάθει να αντιμετωπίζω οτιδήποτε κακό έχει συμβεί στη ζωή μου. Πάντοτε με αισιοδοξία και βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο. Κράτησα αυτήν την περιπέτεια υγείας μου επί μήνες μακριά από την οικογένειά μου και τους στενούς μου συνεργάτες και χαίρομαι ιδιαίτερα, που με τη βοήθεια εξαιρετικών γιατρών, είμαι όρθιος», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Το κυριότερο από όλα σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις και μετά από αυτό το στάδιο της αναρρώσεως που θα περάσω για ακόμα λίγες μέρες, μου έχουν πει ότι θα πεθάνω με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Αυτό λιτά και περιεκτικά τα λέει όλα», έκλεισε.

Επέστρεψε ακμαίος και ανέλαβε συνήγορος της Πισπιρίγκου

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της στην Πάτρα. Ο ίδιος πριν από λίγα λεπτά με επιστολή του που κοινοποίησε στα μέσα γνωστοποίησε τη γραμμή που θα ακολουθήσει, αλλά και τις αδικίες που έχει εντοπίσει στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι η Πισπιρίγκου με μακροσκελή επιστολή της μέσα από τις φυλακές γνωστοποιεί ότι μοναδικός της πλέον συνήγορος είναι ο Αλέξης Κούγιας, επομένως τόσο ο Όθωνας Παπαδόπουλος όσο και ο συνήγορος που της είχαν ορίσει απαλλάσσονται από τα καθήκοντά τους στην υπόθεση.

Η επιστολή του Αλέξη Κούγια:



«Πριν από λίγη ώρα, και μετά από ενδελεχή μελέτη της μέχρι τώρα σχηματισθείσης δικογραφίας, την οποία έκανα εκμεταλλευόμενος το χρόνο της αναρρώσεώς μου, μετά τη σοβαρότατη εγχείριση, στην οποία υποβλήθηκα προ μηνός, αποδέχτηκα την έκκληση της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου και της οικογενείας της να αναλάβω αποκλειστικά και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μου την υπεράσπισή της.

Η αποκλειστική αιτία της αποδοχής ήταν η διαπίστωση από εμέ πρωτοφανών ιατροδικαστικών, παθολογοανατομικών, μαρτυρικών και αστυνομικών επιλογών.

Στην επί πενήντα χρόνια καθημερινή παρουσία μου στα ποινικά Δικαστήρια όλης της ελληνικής επικράτειας δεν συνάντησα ποτέ πάλι τόσες πρωτοφανείς αντιφατικές ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές, αστυνομικές αντιφάσεις.

Με μία πρωτοφανή προανακριτική – αστυνομική προκατάληψη και «χωροφυλακιστική» προσέγγιση στοιχείων της δικογραφίας, καταργήθηκαν οι κορυφαίες επιστημονικές προσωπικότητες του Καθηγητού Παθολογοανατομίας του ΕΚΠΑ κου Αγαπητού και των κορυφαίων ελληνίδων Ιατροδικαστών κ.κ. Τσάκωνα και Τσιώλα.

Ανετράπησαν χωρίς επιστημονικά αξιολογήσιμα ιατροδικαστικά και παθολογοανατομικά ευρήματα μετά από εκταφές, οι συγκροτημένες από επιστημονικής άποψης ιατροδικαστικές και παθολογοανατομικές γνωμοδοτήσεις και πορίσματα και δημιουργήθηκε, δυστυχώς, με την ανοχή αυτών, που έπρεπε να αντιδράσουν με νόμιμο τρόπο, μία δικογραφία που επέτρεψε σε όλους όσοι διαχρονικά για ιδιοτελείς σκοπούς καταρρακώνουν το τεκμήριο αθωότητος σε μεγάλες και ιστορικές υποθέσεις πολιτικοποινικού ενδιαφέροντος να προκαταδικάσουν την κα κατηγορουμένη, αγνοώντας ότι αυτό έχουν αρμοδιότητα να το πράξουν μόνο οι τακτικοί Δικαστές και τα ποινικά Δικαστήρια.

Κανένας δικηγόρος, ιατροδικαστής, παθολογοανατόμος, δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα μέσα από τηλεδίκες να εξοντώνει κανέναν συνάνθρωπό μας.

Από σήμερα, προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου θα στρεφόμεθα εναντίον οιουδήποτε, μέχρι να εκδοθεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ από τα ποινικά Δικαστήρια, είτε προδικάζει, είτε δυσφημεί την προσωπικότητα της κας κατηγορουμένης.

Προσωπικά δεν θα εμφανιστώ, όσον αφορά στην παρούσα υπόθεση, σε καμία τηλεοπτική εκπομπή και θα τοποθετούμαι μόνο μέσω γραπτών ανακοινώσεων, μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε δεν θα σέβεται το τεκμήριο αθωότητος και θα κακοποιεί την αλήθεια.

Από σήμερα, τόσο προσωπικά εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ελληνική δικαιοσύνη και τους έλληνες Δικαστές, οι οποίοι είναι και οι μόνοι αρμόδιοι για να εκδώσουν μία δίκαιη απόφαση.



Σέβομαι διαχρονικά τις εισαγγελικές ποινικές διώξεις και τις εισαγγελικές έρευνες, όπως επίσης και τις απόψεις ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων, αλλά περισσότερο απ’ όλα σέβομαι τους έλληνες τακτικούς Δικαστές, που είναι, όπως διατυμπάνισαν τόσο η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου, όσο και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, οι μόνοι αρμόδιοι για να αποφασίζουν και να εκδίδουν στο όνομα του ελληνικού λαού δικαστικές αποφάσεις.

Το γραφείο μας δημοσιοποιεί και την εξουσιοδότηση της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.