Ads Top

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Τσαλίκη: Ξεσπάσμα Γιώργου Τσαλίκη για την φωτιά στο Ντράφι – Ο αδελφός του εγκατέλειψε το σπίτι του (Vids)


«Πώς κοιμάστε τα βράδια;» - Απίστευτο ξέσπασμα Γιώργου Τσαλίκη για την φωτιά στη Πεντέλη - Ώρες αγωνίας για τον αδέρφο του που εγκατέλειψε το σπίτι του στο Ντράφι
Η φωτιά στην Πεντέλη και σε όλες τις γύρω περιοχές μαίνεται από το απόγευμα και το βράδυ φαίνεται πως θα είναι μεγάλο… Οι φλόγες έχουν κατακάψει στρέμματα γης αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις σπίτια με τους κατοίκους να δίνουν μάχη να σώσουν τις περιουσίες τους.




Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε μέσα από τα social media τις ώρες αγωνίας που ζει ο αδερφός του Παναγιώτης, ο οποίος μένει με την οικογένειά του στο Ντράφι. 

«Πώς το κάνετε αυτό; Πώς καίτε μωρέ τα δάση; Πώς καίτε τους ανθρώπους; Πώς καίτε τις περιουσίες τους; Πώς το κάνετε αυτό; Πώς; Εγκληματίες. Το σπίτι του αδερφού μου είναι 200 μέτρα από τη φωτιά, όλος ο κόσμος έξω με τα λάστιχα, οι πυροσβέστες δίνουν μάχη σώμα με σώμα. Πώς μπορείτε και κοιμάστε; Που πάτε και βάζετε φωτιές; Πώς; Πώς μπορείτε και κοιμάστε;», ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης.




«Τα εναέρια μέσα σταμάτησαν να επιχειρούν. Τώρα μίλησα με τον αδερφό μου, δεν έχουν ρεύμα εννοείται. Άρα θα μείνουν και τα κινητά τους από μπαταρίες. Μου έστειλε «η φωτιά είναι από πάνω μας», περιέγραψε σοκαρισμένος ο Γιώργος Τσαλίκης.




Λίγο αργότερα με νέο βίντεο, ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε ότι ο αδερφός του εκκένωσε το σπίτι του με εντολή της αστυνομίας.

«Ελπίζω να μην υπάρξουν θύματα σε ανθρώπους και ζωάκια και να σωθούν τα σπίτια», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.