Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κόλαφος» ο Γρηγόρης Λέων για τους θανάτους των παιδιών - «Η υπόθεση έχει τελειώσει...» (vid)


Καταπέλτης ο Γρηγόρης Λέων για όσα ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου - Γιατί η υπόθεση έχει τελειώσει, όλα όσα είπε ο ιατροδικαστής..

«Mέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί καμία τεχνική έκθεση...»




Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 μίλησαν το πρωί της Δευτέρας ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, μετά την κατάθεση απολογητικού υπομνήματος από την Ρούλα Πισπιρίγκου, που εξετάζεται ως μόνη ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο Γρηγόρης Λέων επεσήμανε πως από ιατροδικαστικής άποψης η υπόθεση έχει τελειώσει, οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί και έχουν εξαχθεί πορίσματα που συγκλίνουν ως προς τα αίτια θανάτου και των τριών κοριτσιών.

Ο ιατροδικαστής επεσήμανε με νόημα πως «μεχρι στιγμής, δεν έχει παρουσιαστεί καμία τεχνική έκθεση από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και αυτό συμβαίνει μάλλον διότι οι ιατροδικαστές πρέπει να βασίζονται σε ιατροδικαστικά ευρήματα, για αυτό δεν μπορεί να βρει κάθε κατηγορούμενος και έναν ιατροδικαστή. Πρέπει ότι λεει να στηρίζεται στα επιστημονικά δεδομένα».

Μάνος Δασκαλάκης: Αυτά είναι τα άλλα δύο πρόσωπα που έκανε μήνυση!
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Την αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη προκαλεί η δήλωση του διευθυντή της ΠΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη ο οποίος ισχυρίστηκε πριν από λίγα 24ωρα ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα, δεν ζήτησε ουδέποτε περισσότερες πληροφορίες παρόλο που ο ίδιος τον είχε προειδοποιήσει ότι είχε υποψίες για εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.



Με τη δήλωση αυτή ο κ. Ηλιάδης υπονόησε ξεκάθαρα ότι ο Μάνος Δασκαλάκης υπέδειξε αδιαφορία με αποτέλεσμα ο πατέρας να περάσει στην αντεπίθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η πλευρά Δασκαλάκη εξέφρασε την απορία για ποιον λόγο ο κ. Ηλιάδης δεν είπε όλα τα παραπάνω στην ανακρίτρια, όταν κλήθηκε για κατάθεση αλλά τα είπε σε συζήτηση στο Twitter.


O ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσω του δικηγόρου του κ. Καράμπελα, δηλώνει στην εφημερίδα



«Πελοπόννησος»: «Δεν ισχύει ότι ενημερώθηκα από τον κ. Ηλιάδη ή κάποιον άλλον εκ του ιατρικού ή νοσηλευτικού προσωπικού, ότι υπάρχουν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο κ. Ηλιάδης είχε μιλήσει στην ανακρίτρια για τις υποψίες που είxε και για το γεγονός πως είχε αφήσει αιχμές στον ίδιο τον Μάνο Δασκαλάκη.


Σε ποιους έκανε μήνυση



Το Δελτίο Τύπου που δόθηκε στην δημοσιότητα από τους δικηγόρους του Μάνου Δασκαλάκη, αναφέρει τα εξής: Σήμερα υπεβλήθησαν από τον εντολέα μας Εμμανουήλ Δασκαλάκη ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εγκλήσεις (μηνύσεις) κατά προσώπων, τα οποία το τελευταίο διάστημα, μέσω τηλεοπτικών-διαδικτυακών εκπομπών, τέλεσαν εις βάρος του τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της δημόσιας δυσφήμησης και της δημόσιας συκοφαντικής δυσφήμησης.

Για τα σχόλια στα οποία τα πρόσωπα αυτά προέβησαν με αποκλειστικό σκοπό να τον εξυβρίσουν, να τον δυσφημήσουν και να τον συκοφαντήσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Εξυπακούεται, πως ανάλογης αντιμετώπισης θα τύχουν και έτερα πρόσωπα, τα οποία ήδη έχουν προβεί σε σχετικά σχόλια ή θα προβούν στο μέλλον.

Επαναλαμβάνουμε ότι σύμφωνα με Ν. 4624/2019, η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων σε διαδικτυακούς τόπους, αποτελεί επεξεργασία (διάδοση) των δεδομένων αυτών και δεν επιτρέπεται να γίνεται χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου, το οποίο αφορά.



Ωσαύτως, δεν επιτρέπεται σε κανέναν, μέσω οποιουδήποτε μέσου, άρα ούτε και μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου, η παρουσίαση και δημοσίευση της φωτογραφίας ενός προσώπου σε τρίτους, η επεξεργασία, αναπαραγωγή ή η διάθεση της στο κοινό, καθώς και η αποτύπωση ή η εμφάνιση ή η προβολή της εικόνας κάποιου, χωρίς τη συναίνεση και συγκατάθεση του εικονιζομένου.

Δια της παρούσης ο εντολέας μας δηλώνει για τελευταία φορά, ότι δεν συναινεί και εναντιώνεται ρητώς στη δημοσίευση εφεξής των φωτογραφιών τόσο του ιδίου, όσο και των τριών χαμένων τέκνων του, σε οποιαδήποτε μορφή. Επιφυλάσσεται δε, για την υποβολή σχετικών μηνύσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς την επιθυμία του αυτή»!

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τον κ. Ηλιάδη, ο Μάνος Δασκαλάκης μήνυσε έναν Αθηναίο δημοσιογράφο και έναν ακόμη Αθηναίο επιστήμονα, ο οποίος είχε προβεί σε αρνητικά και ειρωνικά σχόλια για το προσωπό του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.