Ads Top

«Θα δικαιωθώ στο εφετείο!»: Η πρώτη δήλωση Λιγνάδη μετά την αποφυλάκιση του (vid)


«Η ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρασύρθηκε» - Στην αντεπίθεση περνάει ο Δημήτρης Λιγνάδης, η δήλωση Αλέξη Κούγια προς όλους που θα συζητηθεί




«Έχω να μιλήσω ενάμιση χρόνο. Δικαιούμαι πλέον να το κάνω. Τόσο καιρό άλλοι έπαιζαν μπάλα. Νιώθω ότι στο τέλος θα δικαιωθώ τελείως και η αλήθεια θα αποκατασταθεί», είπε ο καταδικασμένος για βιασμούς σκηνοθέτης, ενώ ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Αλέξη Κούγια





«Πιστεύω ότι θα δικαιωθώ πλήρως στο Εφετείο και θα αποκατασταθεί η αλήθεια» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος ευχαρίστησε από την ψυχή του τον Αλέξη Κούγια «ο οποίος πήρε μια στάση απέναντι σε πολλούς και με βοηθάει στο δύσκολο αυτό μονοπάτι».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ρωτήθηκε, τέλος, για το αν θέλει να πει κάτι σε όσους τον κατηγόρησαν και αρκέστηκε να πει ότι «δεν είναι του παρόντος να απαντήσω».

«Το τελευταίο προπύργιο για το συναίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι η δικαιοσύνη. Αν και αυτή καταρρεύσει και γίνει υποχείριο πολιτικών σκοπιμοτήτων δεν θα υπάρχει Κράτος» είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.



«Όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 3 βαθμοί δικαιοδοσίας. Η άσκηση ποινικής δίωξης δεν σημαίνει τίποτα παρά την έναρξη της έρευνας. Θα πρέπει να μάθουν όλοι να περιμένουν την ολοκληρωτική κρίση της δικαιοσύνης» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη σχολίασε και τις πολιτικές αντιδράσεις μετά την απόφαση αποφυλάκισης του πελάτη του λέγοντας ότι «είναι ταπεινό πολιτικοί ταγοί που ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα να έχουν άποψη κατά το δοκούν. Όταν οι δικαστικές αποφάσεις είναι κόντρα στις πολιτικές ταπεινές επιδιώξεις και για ψηφοθηρικού σκοπούς να αντιδρούμε».

Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά πριν την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη έγινε γνωστό ότι την άσκηση έφεσης στο αθωωτικό σκέλος της απόφασης που εξέδωσε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τον Δημήτρη Λιγνάδη μελετά η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Έπειτα από επείγουσα παραγγελία που έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρία Γκανέ ζήτησε να της διαβιβαστούν άμεσα τα πρακτικά και η χθεσινή απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκειμένου να μελετηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.