Ads Top

Φωτιά Πεντέλης - Δραματικές ώρες: Οι φλόγες πλησιάζουν το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης (vid)


Δείτε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στη περιοχή - Τιτάνια μάχη για να σωθεί το Παίδων
Δραματικές ώρες στην Πεντέλη με τη φωτιά που κατακαίει από το απόγευμα την περιοχή να απειλεί πλέον το νοσοκομείο Παίδων της περιοχής.




Όπως μεταδίδουν τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονται στην περιοχή, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη τιτάνια προσπάθεια των πυροσβεστικών αρχών προκειμένου να μην περάσει η φωτιά στις υποδομές του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε εκκενωθεί το νοσοκομείο με 21 παιδιά να μεταφέρονται στο Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριάκου και άλλα 15 να παίρνουν εξιτήριο.

Ο Βασίλης Κόκκαλης, αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, μιλώντας στο Mega δήλωσε πως καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες, ωστόσο οι άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών στην κατάσβεση της φωτιάς.



Ο κος Κόκκαλης τόνισε πως σπεύδουν στο σημείο χωματουργικά μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν αντιπυρική ζώνη περιμετρικά του Νοσοκομείου Παίδων, καθώς οι φλόγες βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής, ενώ η φωτιά κατευθύνεται προς την Καλλιθέα Πεντέλης.

«Οτιδήποτε σβήνουν οι πυροσβέστες μετά ανάβει ξανά λόγω των ανέμων. Είναι δύσκολο να πούμε ότι θα περιοριστεί η φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας», δήλωσε.

Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει πολύ δύσκολη με τους θυελλώδεις ανέμους να φέρνουν την φωτιά στην παλαιά Πεντέλη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.