Ads Top

Κοιλιοκάκη: Η σπάvια πάθηση της Έλλης Κοκκίνου, τα επώδυνα συμπτώματα & η δύσκολη καθημερινότητα της τραγουδίστριας


Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για την σπάνια ασθένεια που πάσχει και η εξομολόγηση για το πως το αντιμετωπίζει
Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές τραγουδίστριες της γενιάς της που έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.




Ωστόσο η ίδια έχει αποφασίσει να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή παρά μόνο με τα επαγγελματικά της σχέδια.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε ποια είναι η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει η Έλλη Κοκκίνου, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!


Στο παρελθόν η Έλλη Κοκκίνου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", πως πάσχει από κοιλιοκάκη. Πρόκειται για μια ασθένεια αρκετά σπάνια, αφού προσβάλει περίπου έναν στους 3.000 – 4.000 ανθρώπους και έχει σχέση με το στομάχι και τη διατροφή. Παράλληλα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο αλλεργικό και βρογχικό άσθμα που την ταλαιπωρεί.



«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη. Είναι η πιο ελαφριά ας πούμε μορφή. Το βέβαιο είναι ότι έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη. Στο να πάω έξω να φάω, στο να ταξιδέψω… Η κοιλιοκάκη είναι μία πάθηση αρκετά σοβαρή για τους περισσότερους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Εμένα ας πούμε μου δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, η οποία δε μπορεί να φάει οποιοδήποτε τρόφιμο περιέχει γλουτένη. 



Για αυτό το λόγο η Έλλη Κοκκίνου προσέχει πολύ την διατροφή της, τόσο για λόγους εμφάνισης, όσο και για λόγους υγείας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.