Ads Top

Survivor - Κωνσταντίνος Βασάλος: Η δήλωση όλο νόημα Βασάλου για Σχίζα για τη νίκη του στον τελικό - «Η Παναγιώταρου είχε...»


Πού θεωρεί ότι οφείλεται η νίκη του, τι λέει για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μια δήλωση που θα συζητηθεί..

O Kωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' στην εκπομπή, που εργάστηκε όλη τη φετινή σεζόν και μετά τα σχόλια τα σχόλια, που δέχτηκε για την άκρως ανανεωμένη του εμφάνιση στη συνέχεια δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο Survivor 5.




Eιναι γνωστό πως και ο Βασάλος αναδείχθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αυτό και πλέον έχει χαράξει έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο στη τηλεόραση. Έτσι λοιπόν, έχοντας άποψη για το παιχνίδι σχολίασε τον φετινό νικητή, Στάθη Σχίζα, τονίζοντας πως ένα κομμάτι της νίκης του οφείλεται στην σχέση του με την Παναγιώταρου.




Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον νικητή του Survivor 5



«Ο τελικός του Survivor ήταν βαρετός. Όλοι οι τελικοί είναι βαρετοί γιατί δεν έχει αγωνίσματα. Περίμενα ότι θα νικήσει ο Σχίζας γιατί είχε κάνει καλό promo η Παναγιώταρου».


Ο Σχίζας ανακοίνωσε στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' τις βλέψεις του για την Παναγιώταρου



O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπαν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέση τους, που συζητιέται ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες απόστασης, που είχαν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις, που αφορούν στη σχέση τους και με πρώτο βήμα να είναι η συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο είναι σε φάση, που ψάχνουν σπίτι.



«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι». «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.