Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Ποιος Σοϊλέδης; Αυτοί ήταν το «κρυφό ζευγάρι» στον Άγιο Δομίνικο


Ποιος... Σοϊλέδης για Σοφιάννα - Δείτε ποιοι ήταν οι παίκτες που ήρθαν...πολύ κοντά και δεν μάθαμε ποτέ - Οι φήμες λένε πώς είναι ζευγάρι και έξω από το παιχνίδι
Μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι οι παίκτες άρχισαν να μιλάνε για όσα έζησαν τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο και τα μυστικά κυκλοφορούν. Ποιοι ήταν λοιπόν το ζευγάρι που δεν μάθαμε ποτέ; Θα δούμε πολύ σύντομα να βγαίνουν προς τα έξω πολλά περίεργα που τα κουβαλάνε οι παίχτες και εκτός παιχνιδιού επιβίωσης.  




Το Survivor μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά. Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό που είχαμε την Τετάρτη 07/07 στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το μεγάλο ταξίδι του παιχνιδιού επιβίωσης έφτασε στο τέλος του, ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής.

Οι παίχτες τώρα που τελείωσε το παιχνίδι επιβίωσης βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό και θα δούμε ποιοι μιλάνε με ποιους και ποιες βεντέτες παραμένουν ανοιχτές.
 
Θα δούμε πολύ σύντομα να βγαίνουν προς τα έξω πολλά περίεργα που τα κουβαλάνε οι παίχτες και εκτός παιχνιδιού επιβίωσης. όσο και να λένε μετά το τέλος του παιχνιδιού περασμένα ξεχασμένα, αυτό δεν παίζει και θα το δούμε με τα ματάκια μας πολύ σύντομα. Ένας εύκολος τρόπος να το καταλάβετε στις διάφορες συγκεντρώσεις παιχτών που θα έχουμε να μετράτε τους απόντες.


 
Τον χορό έσυρε πρώτος ο Απόστολος Ρουβάς που φαινεται τα κράταγε μέσα του και είπε να τα βγάλει προς τα έξω. Διπλωμάτης και δεν ειπε κάτι περισσότερο απο αυτά που περιμέναμε.
 
«Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το Survivor που δεν θα ήθελα να ξαναδώ. Δεν θα επιδίωκα να συναντηθώ με τον Τάκη και τον Βαλάντη. Ο Βαλάντης όλους τους έχει βγάλει εκτός εαυτού. Πόσο να σε αδικήσει το μοντάζ;».
 
«Μετακόμισα στην Θεσσαλονίκη γιατί υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου και θεώρησα ότι είναι σημαντικό, οπότε θέλησα να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο και να μπορώ να το ζήσω από κοντά». 
 
«Η έκθεσή μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε ήμουν δεν ήμουν αδελφός του Σάκη. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ χρήσιμη. Η σύγκριση με τον αδελφό μου, όταν ήμουν παιδί μπορεί να το σκεφτόμουν διαφορετικά, αλλά δεν με έχει επηρεάσει»



Θα υπάρχει και εκτός η πλευρά του Άρη, και από την άλλη η πλευρά του Στάθη, του Μαρτίκα. Αυτές θα είναι οι παρέες του καλοκαιριού,

Φυσικά και ένας έρωτας που θα παίξει εκτός μόνο εκτός νησιού. Ματιές είχαμε και στο νησί αλλά μόνο ματιές.


Ένα πουλάκι σφύριξε ότι φουντώνει έρωτας μεταξύ Τάλα και Σοφιάννα. Ειδικά τώρα που χώρισε και είναι μόνος…

Πηγή: sports365.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.