Ads Top

Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου | Παίζουν «Survivor» σε πισίνα στη Πάρο - Ποιος νίκησε (vid)


Βρησηίδα και Σπύρος Μαρτίκας συνεχίζουν τα αθλήματα και μετά το Survivor - Δείτε ποιος νίκησε
Survivor: Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάρο.




Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο το ζευγάρι συνεχίζει τα αθλήματα, όχι στον Άγιο Δομίνικο αλλά σε βίλα της Πάρου.

Οι δυο τους διοργανώνουν αγώνες κολύμβησης στην πισίνα της βίλας, δημοσιεύοντας τις στιγμές στα Social Media, σχολιάζοντας πως εφόσον δεν πρόλαβαν τα ατομικά αθλήματα, τα κάνουν πράξη στο νησί. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας βέβαια δεν φαίνεται να είναι σε καλή φόρμα, με τη Βρισηίδα να τον κάνει… σκόνη στο κολύμπι.



Παράλληλα, το ζευγάρι απολαμβάνει τις στιγμές κάνοντας μπάνιο μαζί, με τον πρώην παίκτη του Survivor να την προσέχει ιδιαίτερα. Σε ποστ που έκανε στο Instagram, φαίνεται να της βάζει αντηλιακό, με τη Βρισηίδα να σχολιάζει χαρακτηριστικά το πόσο πολύ την προσέχει.


Από Χαλκιδική στην Πάρο το ζευγάρι του Survivor



Τις προηγούμενες ημέρες, οι δυο τους βρέθηκαν στη Χαλκιδική σε γνωστό beach bar με τον Σπύρο να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφικό υλικό από την ημέρα τους στην παραλία και αμφότεροι να παρουσιάζονται ιδιαίτερα διαχυτικοί.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: «Ποτέ μην μετανιώνεις κάτι που σε κάνει να χαμογελάς…».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη φετινή σεζόν του Survivor, καθώς ο ένας ήρθε πολύ κοντά στον άλλον, με τη σχέση του βέβαια να φαίνεται πως… χαλάει. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν συνέβη, καθώς εκτός ριάλιτι φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ερωτευμένοι περνώντας στιγμές μαζί.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.