Ads Top

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: Ξεσπάει ο Καραγκούνιας κατά του Άρη Σοϊλέδη - «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με ελέγε...» (vid)


Ξέσπασε ο Τάκης Καραγκούνιας - Γιατί δεν θέλει να ξαναδεί τον Άρη Σοϊλέδη, πώς τον χαρακτήριζε μέσα στο παιχνίδι και δεν ακούστηκε ποτέ στον αέρα
Καλεσμένος στο πλατό του Open Weekend βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην Πένυ Καβέτσου για τις σχέσεις του με τον νικητή Στάθη Σχίζα αλλά και την κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη.




«Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας και συνέχισε λέγοντας πως δεχόταν bullying. Ακόμα, αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα και στην κόρη του.



«Έχω κρατήσει καλές αναμνήσεις, αλλά έχω κρατήσει κάποιες αναμνήσεις δυσάρεστες. Κάποια πράγματα που ναι μεν είναι περασμένα, ξεχασμένα δεν είναι ποτέ. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivors όμως σαν χαρακτήρας και σαν συμπεριφορά ανθρώπου είναι ένας από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ο Άρης έδειξε κακία προς το πρόσωπό μου έχει πει πολύ σκληρές εκφράσεις. Με έχει απειλήσει», ανέφερε αρχικά.



«Ο Άρης είπε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να τα πει. Δεν μπορώ να τα ξεχάσω. Δεχόμουν συνέχεια bullying, η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική και υποτιμητική προς το πρόσωπό μου. Πως μπορώ να δώσω το χέρι μου σε κάποιον που με έχει μισήσει και με έχει απαξίωση; Aν ήμασταν έξω ούτε το χέρι δε θα μου έδινε, δεν θα γύριζε καν να με κοιτάξει. αυτός είναι ο Άρης».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.