Ads Top

Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: Η δήλωση όλο νόημα Κατσαούνη για Στάθη Σχίζα και...Σοϊλέδη - «Σα να το κέρδισα εγώ γιατί...» (vid)


Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης - Τι είπε για τον τελικό, για τον Στάθη Σχίζα και για τις φιλίες που κέρδισε μέσα από το παιχνίδι
Στην κάμερα του «Open Weekend» μίλησε ο Γιώργος Κατσαούνης που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5.




Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση του με τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε ο Στάθης Σχίζας το survivor, γιατί ήταν σα να το κέρδισα εγώ».

Survivor 5 - Κόλαφος ο Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Άρης Σοϊλέδης με απείλησε off camera, με έλεγε "μπατίρη"» - Το «καρφί» για την Αντωνά (Video)


Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» για το Survivor 5 και αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση του με τον Σοϊλέδης, ενώ δε δίστασε να καρφώσει τη στάση της Μαρίας Αντωνά.




«Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας και συνέχισε λέγοντας πως δεχόταν bullying. Ακόμα, αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα, στην κόρη του, αλλά και στη σχέση του με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε και τη Μαρία Αντωνά, τονίζοντας πως στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον αγαπημένο της, δεν του έκανε καλό τελικά.

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.