Ads Top

Survivor - Στάθης Σχίζας: Η δήλωση όλο νόημα Σχίζα για το βλέμμα Μαρίας Αντωνά στον τελικό - «Μετά το τέλος ήρθε και...» (vid)


Πώς σχολιάζει την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor - Για πρώτη φορά ο Στάθης Σχίζας παίρνει θέση
Δικαιολογημένη θεωρεί ο Στάθης Σχίζας την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά που έγινε viral στο άκουσμα πως νικητής του Survivor δεν ήταν ο Άρης Σοϊλέδης.




«Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος δόλος από πλευράς της. Ο άνθρωπός της ήταν εκεί και πέρασε ότι πέρασαν ψυχολογικά όλοι όσοι είχαν κάποιον δικό τους μέσα στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκε και νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν της στεναχώριας της. Δεν υπήρχε κάποια κακία από τη Μαρία. Ίσα ίσα, ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος», τόνισε ο νικητής του reality επιβίωσης στο περιοδικό «7 μέρες TV».



Όσο για το λόγο που κάλεσε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κοντά του για να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο, είπε: «Με τον άνθρωπό μου δεν υπάρχει δικό σου και δικό μου. Οι στιγμές μας είναι κοινές. Γιατί όπως πέρασα εγώ αυτά που πέρασα μέσα στο παιχνίδι, έτσι πέρασε κι αυτή δύσκολα όσο ήμουν εγώ εκεί. Το ότι δεν βρισκόμουν κοντά της, ότι μπορεί να ακούστηκαν κάποια λόγια για μένα, ότι προσπαθούσε να με στηρίξει. Κάτι ανάλογο με εμάς περνούν και οι δικοί μας άνθρωποι, που είναι έξω. Οπότε, της άξιζε να είναι δίπλα μου, είναι ο άνθρωπός μου. Αν βρισκόταν και η κόρη μου εκεί, θα ήταν κι εκείνη δίπλα μου».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.