Ads Top

Survivor - Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αγκαλιά με την Χρηστίδου, η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση και η ατάκα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (vid)


Τι είπε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για ποιο λόγο δεν τον ακολούθησε - Ατάκα που θα...συζητηθεί από την Σίσσυ Χρηστίδου
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την επιστροφή του από το Asia Express βρέθηκε ξανά στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι, αυτή τη φορά ως καλεσμένος και όχι ως μέλος του πάνελ. 




Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε φανερά αλλαγμένος ανάμεσα στους πρώην συνεργάτες του και φυσικά έτρεξε να αγκαλιάσει τρυφερά τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία μάλιστα τού είπε και μία ατάκα... φωτιά όταν του είπε ότι της είχε λείψει.

Όμως, όπως ξεκαθάρισε, ο Βασάλος δεν θα αποτελέσει ποτέ ξανά συνεργάτη της εκπομπής καθώς όπως είπε: «Δεν με αφήνουν να σε πάρω γιατί μας έφυγες».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνέχισε αναφερόμενος στο δύσκολο διάστημα που πέρασε ως παίκτης του Asia Express κατά το οποίο επισκέφθηκε διάφορες χώρες της Ασίας. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε πώς πέρασε το διάστημα που ήταν εκτός Ελλάδας, είπε:



«Πάρα πολύ δύσκολα. Ζοριστήκαμε όλοι. Ήταν πάνω από 16-17 ώρες το γύρισμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίστηκε στην εκπομπή με τελείως διαφορετικό λουκ από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει καθώς έχουν μακρύνει πολύ τα μαλλιά του και πλέον τα έχει αφήσει σγουρά και ανέμελα.

Όταν ρωτήθηκε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Χρηστίδου τον ρώτησε γιατί δεν είχε έρθει μαζί του, εκείνος είπε ότι δεν μπορούσε να εμφανιστεί γιατί είχαν μαζί να παρευρεθούν χθες σε κάτι γενέθλια στα Στείρα Ευβοίας και προτίμησε να μείνει πίσω ώστε να μοιράσουν τις υποχρεώσεις τους.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο παραπάνω βίντεο:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.