Ads Top

Survivor Trailer 3/7: Η ανακοίνωση Λιανού για το τελευταίο έπαθλο και η αντίδραση των παικτών - «Έφτασε η ώρα να...»


Σκληρή μάχη για το τελευταίο έπαθλο της χρονιάς - Τι κερδίζουν οι παίκτες, δείτε πως αντιδρούν
Η τελευταία μέρα στον Άγιο Δομίνικο για τους παίκτες του Survivor περιλαμβάνει αγώνα με special έπαθλο!




Survivor trailer 3/7: Πραγματικά μοιάζει απίστευτο πώς πέρασε ο καιρός για το Survivor. Από το spoiler για το ποιοι κερδίζουν στην πρεμιέρα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, πιάσαμε καλοκαίρι και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βαδίζει προς το φινάλε του.

Έπειτα από ένα επεισόδιο με «πυρά» κατά της «τριάδας», αλλά και με τους τραυματισμούς Άρη και Στάθη να ρίχνουν την πλατφόρμα, ο δεύτερος όπως αναμενόταν βγήκε δεύτερος υποψήφιος και μαζί με την Σταυρούλα ή αλλιώς τη νέα Δαλάκα θα… μονομαχήσουν για μια θέση στην τετράδα.



Το σημερινό επεισόδιο όμως αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό καθώς όσο προχωράει το Survivor τόσο η αγωνία μεγαλώνει, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης για το τελευταίο έπαθλο της χρονιάς.

Με τον μεγάλο τελικό να αχνοφαίνεται πλέον, οι πέντε εναπομείναντες παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα εξαιρετικά δύσκολο αγώνισμα, στο οποίο θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια αν θέλουν να φτάσουν στη νίκη.

Ταχύτητα, πάθος αλλά και συγκέντρωση είναι οι τρεις μαγικές λέξεις για όποιον θέλει να επικρατήσει.



Survivor trailer 3/7: Το τελευταίο έπαθλο


Πάμε λοιπόν και στα… Κυριακάτικα. Οι πέντε εναπομείναντες παίκτες στην τελευταία τους μέρα στον Άγιο Δομίνικο θα τα δώσουν όλα με έπαθλο ένα ταξίδι στο Σάντο Ντομίνγκο, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Δομινικανής Δημοκρατίας.


Δείτε το Survivor trailer 3/7:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.