Ads Top

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ο επικός σχολιασμός Ασημίνας για πιθανή συμμετοχή Δάντη στο Survivor - «Αν πήγαινε, θα ήξερα ότι...»


Έπεσαν όλοι κάτω από τα γέλια - Δείτε πως αντέδρασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην ατάκα της Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη
Μετά την Μαίη, καλεσμένη στο πλατό και την εκπομπή του Όλα Γκουντ, το μεσημέρι του Σαββάτου 16/7, ήταν η πρώην παίκτρια επίσης του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έφυγε τελευταία από όλες της γυναίκες στο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης.




Στην εκπομπή λοιπόν, μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, ενώ μάλιστα σε ερώτηση των παρουσιαστών σχετικά με το ενδεχόμενο να πήγαινε εκείνος στο παιχνίδι, απάντησε με επικό τρόπο!


Ξέσπασαν σε γέλια με την απάντηση της Ασημίνας για τον Δάντη





Πιο συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές ρώτησαν την παίκτρια για το πως θα αντιδρούσε αν ο Χρήστος Δάντης έμπαινε στο παιχνίδι, και εκείνη δίχως πολύ σκέψη απάντησε: «Ξέρω πως αν πήγαινε στο Survivor θα γύριζε γρήγορα» κάνοντας τους πάντες να λυθούν από το γέλιο...


Η Ασημίνα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ξεκίνησε η σχέση τους





Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, κατά την παραμονή της στο Survivor 5 απασχόλησε πολύ το κοινό με την συμπεριφορά της, αλλά και για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα ταξιδάκια τους για το καλοκαίρι, όμως στο ενδιάμεσο βρήκε λίγο χρόνο και πήγε ως καλεσμένη στο Love it, το μεσημέρι της Τρίτης 12/7.

Εκεί, ρωτήθηκε, πέρα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι, για την γνωριμία της με τον διάσημο τραγουδιστή και ξεκίνησε να διηγείται το love story τους από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όσο βρισκόντουσαν στην Κρήτη και οι δύο για διαφορετικούς λόγους.

«Ήμουνα στην Κρήτη για προετοιμασία στον στίβο και είχε live. Είχα χωρίσει από τον πρώην μου και είχα ανεβάσει εγώ στόρι τον "θυμό" της Πάολας που το είχε πει στο "Στην υγεία μας" εκείνος και μου απάντησε στο στόρι μου. Είχα πάει για καφέ την επόμενη μέρα στοα "Λιοντάρια" στο Ηράκλειο και ξαφνικά βλέπω "Βγες έξω".

Εγώ ήμουνα χάλια, όπως ήμουν στο Survivor. Και βγάινω έξω και λέω "τι έγινε τώρα;". Εν τέλει γνωριζόμαστε, μιλάμε και βρισκόμαστε μετά στην Αθήνα, βγήκαμε για φαγητό και έτσι ξεκίνησε...», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.