Ads Top

Survivor - Στάθης Σχίζας: Η όλο νόημα δήλωση Σχίζα σε ρεπόρτερ για Survivor All Star - «Θα κριθεί αν...» (vid)


Ο νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας, πήρε θέση για πρώτη φορά για το ενδεχόμενο συμμετοχής στο All Star ριάλιτι επιβίωσης - Δείτε τι απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου
«Είναι λίγο περίεργα, όλα μου φαίνονται πολύ μεγάλα. Βγήκα πάλι στον κόσμο, κάθομαι και τρώω σε τραπέζι», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας για τις πρώτες του εμπειρίες μετά τη νίκη στο Survivor.






Δεν θα μπορούσε, βέβαια, να μην ερωτηθεί και για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του νικητή του Survivor. 

«Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει, κάνει αυτό που του αρέσει. Εκφραζόμαστε, δεν είναι κακό», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η κοπέλα εκφράστηκε, εκείνη την ώρα ο σύντροφός της έχασε, τον στήριζε τόσο καιρό όπως κι εμένα η Αλεξάνδρα. Η Μαρία απογοητεύτηκε, η Αλεξάνδρα χάρηκε ήταν αντιφατικό αλλά έτσι είναι αυτά, ένας κερδίζει», σχολίασε ο Στάθης Σχίζας σε δηλώσεις στην κάμερα του Open.



Μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο νικητής του Survivor ρωτήθηκε για το αν θα συμμετάσχει στο All Star.

«Αν μου γίνει πρόταση να το συζητήσουμε, από πολλά θα κριθεί το αν θα πάω στο All Star», σχολίασε. 

Όσο για το τι θα του λείψει από το Survivor σχολίασε «Θα μου λείψει περισσότερο η ξεγνοιασιά, η ηρεμία, η θάλασσα».

«Είχαν ιδρώσει τα χέρια μου από το άγχος. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ. Με είδα σε βίντεο και λέω «τι έπαθε το παιδί;», είπε για την αντίδρασή του στον τελικό, όταν ανακοινώθηκε πως είναι ο νικητής του Survivor.

Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε και το συγκινητικό βίντεο με τον πατέρα του, λέγοντας «Όταν είδα τον πατέρα μου συγκινήθηκα κι εγώ. Μόλις με είδε έλεγε στη μάνα μου «ο γιος μου, ο γιος μου».



Δάκρυσε. Τον πήρα αγκαλιά. Του εξήγησα που ήμουν, δεν καταλάβαινε πολλά αλλά μόνο που είπε «ο γιος μου, με τελείωσε».

Τέλος, για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το ενδεχόμενο του γάμου, απάντησε: «Τη διεκδίκησα κι ακόμα τη διεκδικώ. Πέρασαν χρόνια μέχρι να είμαστε μαζί, κάθε μέρα τη διεκδικώ και θα συνεχίσω να το κάνω. Ο έρωτας δεν πεθαίνει, σβήνει όταν τον αφήσεις να σβήσει. Εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό. Εγώ δεν σκέφτομαι τον γάμο, σκέφτομαι να ζήσω μαζί με την Αλεξάνδρα. Ο γάμος είναι πολύ μικρός σε σχέση με αυτό που σκέφτομαι για εκείνη».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.