Ads Top

Survivor Spoiler 9/7: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τελικού Σοϊλέδη-Σχίζα


ΒΟΜΒΑ! Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η διαφορά στις ψήφους του τελικού ανάμεσα σε Άρη και Στάθη; ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ η διαφορά και τα ποσοστά τους! 

Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης έδωσαν μια μεγάλη μάχη για το έπαθλο του Survivor. Η διαφορά στις ψήφους είναι κάτι που δεν περιμέναμε.

Το φαβορί στο Survivor, πριν κάτι εβδομάδες τουλάχιστον, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης. Τελικά, ο Στάθης Σχίζας ήταν ο παίκτης που πήρε τη νίκη και το έπαθλο. Μάλιστα το έπαθλο ήταν αποκαλυπτικός ο νικητής του Survivor για τα παιδιά με καρκίνο. Αυτή ήταν μια υπέροχη πράξη από τον ίδιο. Ποια ήταν η διαφορά στις ψήφους του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια και αφού κόπασαν οι πανηγυρισμοί, μάζεψε κοντά του τους δύο παίκτες. 

Ο παρουσιαστής του Survivor είπε πως η διαφορά ήταν πολύ μικρή και το έπαθλο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να πει. Το είπε όμως τυπικά. Διότι, η αλήθεια ήταν τελείως διαφορετική.

Το Sportime αποκάλυψε από πολύ νωρίς ποιος θα ήταν ο νικητής του Survivor. Ήταν ένα εύκολο Survivor spoiler. Διότι, περίπου στις 10 ήταν φανερό πως το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούσε να ανατραπεί. Ο Στάθης είχε πάρει κεφάλι και η ανατροπή ήταν σχεδόν απίθανη.


Survivor spoiler 9/7: Ποια ήταν η διαφορά;





Για μία ακόμη φορά, ο Στάθης Σχίζας είχε τεράστια απόσταση από τον αντίπαλό του. Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είχε τεράστια δυναμική. Προφανώς, ήταν και προετοιμασμένος από πριν μπει. 

Σαφώς και οι haters του Άρη έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο. 

Η αλήθεια είναι όμως πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν σαρωτικό.

Να το πούμε απλά, μία ψήφος υπέρ του Άρη προς τρεις του Στάθη έφτασε κάποια στιγμή. Εκεί ήταν όταν γράψαμε πως η ανατροπή δεν μπορεί αν έρθει. 

Τελικά το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έκλεισε περίπου στο 70-30



Πάρα πολύ μεγάλη απόσταση είναι η αλήθεια ανάμεσα στους δύο παίκτες. Μια διαφορά που δεν περιμέναμε είναι η αλήθεια.

Το αν θα διατηρηθεί αυτή και αν η συνέχεια θα είναι ανάλογη, θα το δούμε στο Survivor All Star. Εν αναμονή…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.