Ads Top

Survivor Spoiler 4/7: Η αλήθεια για Σοφιάννα-Σοϊλέδη, το ειδύλλιο Μαρτίκα-Βρισηίδας και τα γλυκά στο ξενοδοχείο


Πρώην παίκτης αποκάλυψε τα πάντα - Ποιος παίκτης έκανε αίτημα στη παραγωγή να στείλει γλυκά στο ξενοδοχείο για την αγαπημένη του, όλα όσα έγιναν και δεν γνωρίζει κανείς έως τώρα




Λίγο πριν το φινάλε του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, πρώην παίκτης... άνοιξε τα χαρτιά για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο, τις ερωτικές στιγμές και τα γλυκά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.  

Το φετινό Survivor μπορεί να μην κέρδισε τους τηλεθεατές μέσα από τις… μάχες στα αγωνίσματα, όμως εκτόξευσε την τηλεθέασή του από την ίντριγκα και τις φήμες για φημολογούμενα ζευγάρια στον Άγιο Δομίνικο.



Το σενάριο που κυκλοφόρησε και μας απασχόλησε για σχεδόν δύο μήνες, αφορούσε την στενή σχέση της Σοφιάννας Αβραμάκη και Άρη Σοϊλέδη, με συμπαίκτες τους να αφήνουν υπονοούμενα πως είχαν έρθει πολύ κοντά. Αμφότεροι όμως το έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά, ενώ και ο Γιώργος Ταλάντσεβ που έχει επιστρέψει πλέον στην Αθήνα, μιλώντας στο OPEN, ξεκαθάρισε την κατάσταση. Αφού σημείωσε πως βρισκόταν μαζί τους σχεδόν 24 ωρες, τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό… φλερτ!



Από εκεί και πέρα όμως, δεν μπόρεσε να πει το ίδιο για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Αν και δήλωσε πως στην αρχή και ο ίδιος πίστευε πως ήταν όλα… στημένα, στο τέλος κατέληξε πως μάλλον ήταν αληθινά όσα έγιναν. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο φαρμακοποιός όταν έφυγε το εντυπωσιακό μοντέλο από το παιχνίδι, ζήτησε από την παραγωγή of camera να πάρουν χρήματα από το πορτοφόλι του και να στείλουν γλυκά στο ξενοδοχείο της!

Δείτε το βίντεο:


  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.