Ads Top

Survivor Spoiler 3/7: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στον ημιτελικό; 
Αλλάζουν όλα... Ακόμα και την τελευταία στιγμή, ακόμα και μια... ανάσα πριν από τον ημιτελικό, ο Ατζούν αλλάζει το σύστημα διεξαγωγής και πρόκρισης στην ημιτελική φάση για τους 4 παίκτες που έχουν παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο.




Ηδη, τα πάντα έχουν κριθεί και οι 4 παίκτες ετοιμάζονται για το ταξίδι της επιστροφής.

Και οι 4, δηλαδή ο Αρης, η Μαίη, ο Στάθης και η Ασημίνα θα βρίσκονται στην έναρξη του ημιτελικού, το βράδυ της Τρίτης, στις θέσεις των φιναλίστ, όμως με το «καλημέρα» θα υπάρξει αποχώρηση, ώστε να μείνουν τρεις και να ξεκινήσει η νέα ψηφοφορία, απ' την οποία θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού.

Αρης, Μαίη, Στάθης και Ασημίνα θα διεκδικήσουν δύο ασυλίες και οι δύο ηττημένοι θα μπουν στην ψηφοφορία και θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της Δευτέρας.



Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια...

Ηρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Η παίκτρια που θα δώσει τη μεγάλη μάχη το βράδυ της Δευτέρας, διεκδικώντας την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για να προκριθεί στον ημιτελικό είναι η Ασημίνα.



Η Ασημίνα, προφανώς, δεν κατορθώνει να πάρει μια από τις δύο ασυλίες που προσφέρουν την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό και έτσι θα περάσει τη διαδικασία της ψηφοφορίας, προσδοκώντας να μην είναι αυτή που θα αποχωρήσει με την έναρξη του ημιτελικού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.