Ads Top

Survivor Spoiler 2/7: Αποβάλλει την Σταυρούλα Χρυσαειδή η παραγωγή;


Η φράση που εξόργισε την παραγωγή και όπως φαίνεται την οδηγεί εκτός παιχνιδιού - Τι έχει συμβεί, τι αναφέρει δημοσίευμα
Το Survivor 5 φτάνει στο μεγάλο του φινάλε και έχουν μείνει μονάχα τέσσερις ημέρες, για να μάθουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, που θα σηκώσει την κούπα και καρπωθεί τα 100.000 ευρώ έναντι των τριών άλλων παικτών, που θα βρεθούν στην κορυφαία φετινή τετράδα.




Τη στιγμή που μιλάμε, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτες, μαζί με την παραγωγή, ετοιμάζουν σιγά σιγά τα πράγματά τους, ώστε να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα και να βρεθούν ενώπιον του κοινού σε ζωντανή παρουσία στο Άλσος Βεΐκου, κρινόμενοι φυσικά και από όσους θα βλέπουν από τους δέκτες τους για όσα έκαναν φέτος.

Ένας, όμως, από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες θα φύγει από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Θα είναι, για την ακρίβεια, γυναίκα και πρόκειται για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία κατάφερε στο φινάλε να κάνει την παραγωγή να στραφεί εναντίον της μετά από μια φράση, που είπε σε προηγούμενο επεισόδιο, με αποτέλεσμα να εξεταστεί η περίπτωσή της.



Survivor spoiler: Η φράση της Σταυρούλας που έκανε έξαλλη την παραγωγή


Μετά την εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη για τις δυσκολίες, που έχει περάσει στη ζωή του, συγκινώντας άπαντες, η Σταυρούλα είπε μια φράση στον Στάθη, που δεν άρεσε καθόλου. «Ξέρεις τι μου έκανε τρομερή εντύπωση; Κάποιοι άνθρωποι έχουν περάσει δύσκολα, και οι πέντε μας έχουμε περάσει δύσκολα, ο κάθε ένας μας κουβαλάει το δικό του σταυρό. Και σκέφτομαι “έχεις περάσει τόσα πράγματα στην ζωή σου και αντί να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι χειρότερος”. Αυτό μου δείχνει ότι και που τα περνάς απλά σου φεύγουν έτσι…», είπε.



Η φράση αυτή, όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, θύμησε όσα είχε πει ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις δικές της δυσκολίες, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να τελειώσει ουσιαστικά από το ριάλιτι. Με την ίδια λογική κι επειδή η Σταυρούλα είχε ήδη βρεθεί στον τάκο, η παραγωγή αποφάσισε πως, μετά από όσα είπε, δεν πρέπει να πάει ως υποψήφια νικήτρια στο Γαλάτσι, καθώς κάθε άλλο παρά πρέπει προβάλλονται τέτοιες απόψεις. 

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι να αποφασιστεί να φύγει, με την τηλεοπτική ψηφοφορία να ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.