Ads Top

Survivor Spoiler 26/7: Πρώην παίκτρια δίνει εντολές στον καλύτερο φίλο του συντρόφου της! (pics)


Επιστρέφουν σιγά σιγά στην καθημερινότητα τους οι παίκτες του φετινού Survivor - Δείτε τι ανέβασε πρώην παίκτρια δίνοντας εντολές στο καλύτερο φίλο του συντρόφου της
Μετά από αρκετό καιρό στις παραλίες του Άγιου Δομίνου, το Survivor έφτασε στο τέλος του και ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής.




Τι κι αν το Survivor έχει ρίξει εδώ και μέρες τίτλους τέλους; Οι παίκτες δεν μπορούν ακόμα να βάλουν τη ζωή τους σε μία σειρά και να… τακτοποιηθούν! Προσπαθούν να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο και να διορθώσουν όσα άφησαν στη μέση.

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα αφού οι υποχρέωσεις που έχουν μετά το Survivor είναι αρκετές και ο χρόνος λίγος. Τα περιθώρια όμως που έχουν για να «εξαργυρώσουν» τη φήμη που απέκτησαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν είναι πολλά αφού ήδη ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, ετοιμάζεται για τον επόμενο γύρο στο νησί της Καραϊβικής. Λόγω των φετινών χαμηλών «πτήσεων» στο παιχνίδι, ο Ατζούν πρέπει να βάλει τα δυνατά του και να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στην επιλογή των επόμενων παικτών που θα γεμίσουν τον Άγιο Δομίνικο.



Οι πρώην παίκτες του Survivor πάντως, είτε μέσα από τους έρωτες τους, είτε μέσα από τις φιλανθρωπικές κινήσεις τους αλλά και μέσα από τα σχέδιά τους για γάμο, τραβούν ακόμα για λίγο πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Μία από αυτούς και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Το «βουνό» και σύντροφος του σπουδαίου Χρήστου Δάντη, νομίζει ότι έχει μείνει ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και μπορεί ακόμα να δίνει εντολές για το πώς… θα τρέξουν οι συμπαίκτες της στο στίβο μάχης!



Αυτή τη φορά βέβαια δεν απευθύνεται σε ανθρώπους αλλά στον τετράποδο φίλο της που του μαθαίνει τρόπους καλής… συμπεριφοράς μέσα από εντολές. Οι σκηνές απαθανατίστηκαν στο Instagram του Χρήστου Δάντη βεβαίως του οποίου το τραπεζάκι διακοσμούν μία μηχανόβια… νεκροκεφαλή και το απαραίτητο αντισηπτικό!






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.