Ads Top

Survivor Spoiler 21/7: Η πρώτη μεγάλη δυσκολία Acun για το Survivor All Star!


Ισχυρό «χτύπημα» για τον Acun - Ποιος παίκτης φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα πει το «ναι», ποιο είναι πλέον το σχέδιο του Acun για το Survivor All Star
Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 2 εβδομάδες από το φινάλε του Survivor 5 και την ανάδειξη του Στάθη Σχίζα ως μεγάλου νικητή όμως οι προετοιμασίες για το Survivor All Star είναι καθημερινές.




Ο Ατζούν είναι σε συνεχόμενες επαφές ώστε να κλείσει τα ρόστερ και πρόσφατα δέχτηκε μια χυλόπιτα, η οποία αναμένεται να κάνει κρότο! Φυσικά και αναφερόμαστε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του Survivor 1!



Φέτος δεν θα έχει... ντανοπιτάκια στον Άγιο Δομίνικο και ο Τούρκος παραγωγός καλείται να βρει άλλες λύσεις για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor All Star, αφού μετά το ΟΧΙ του Ντάνου αναμένεται η τηλεθέαση να μην είναι η αναμενόμενη! Πως θα καταφέρει να καλύψει αυτή την απώλεια; Μα φυσικά να μην υπάρξει άλλο μεγάλο όχι.

Μάλιστα ο Ατζούν φαίνεται πως προσπάθησε να πείσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έστω και με την ιδιότητα του παρουσιαστή, ωστόσο και εκεί η απάντηση ήταν αρνητική.



Ο νικητής του Survivor 1 θέλει να απεμπλακεί από το... Survivor και να σταματήσει ο κόσμος να συνδιάζει το όνομά του με το συγκεκριμένο ριάλιτι. Μπορεί να έχει απομακρυνθεί κάπως από την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν θέλει να επιστρέψει πάλι σ' αυτή μέσα από το Survivor. Θέλει να κάνει κάτι δικό του και αυτός είναι ο κύριος λόγος που απάντησε αρνητικά στην πρόταση την Ατζούν.

Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως από οικονομικής πλευράς ήταν και η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ σε παίκτη του Survivor και ξεπερνούσε, κατά πολύ, τις 13.000 ευρώ την εβδομάδα!!!! Απίστευτα ποσά, ακόμα πιο απίστευτο ότι απάντησε αρνητικά. Μένει να δούμε ποιος θα βρεθεί για να καλύψει την θέση του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.