Ads Top

Survivor Spoiler 21/7: Το μεγάλο «όχι» του «Ντάνου» ανατρέπει τα σχέδια Acun για το All Star


Η αλλαγή σχεδίων του Acun για το «Survivor» μετά το «όχι» του Ντάνου - Τι αλλάζει πλέον, θα βγει Survivor στον αέρα; Τι θέλει ο ΣΚΑΪ
Το οριστικό «όχι» του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Survivor» δρομολογεί όπως φαίνεται αλλαγές στη φιλοσοφία της All Star εκδοχής του ριάλιτι εάν τελικά υλοποιηθεί καθώς η διοίκηση του ΣΚΑΪ δεν έχει δώσει ακόμη το «πράσινο φως». 




Εδώ και δύο χρόνια συζητείται το «All Star Survivor» με τον ΣΚΑΪ να είναι ιδιαίτερα διστακτικός ως προς την υλοποίησή του. Και φυσικά τα νούμερα του φετινού ριάλιτι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά ήταν. 

Η αρχική λογική ήθελε πάση θυσία τους νικητές και τους φιναλίστ όλων των προηγούμενων κύκλων (Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος και εσχάτως Στάθης Σχίζας, Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου) να συμμετέχουν στο παιχνίδι ώστε να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε αγωνιστικό επίπεδο που θα αποτυπωθεί και στους πίνακες τηλεθέασης.



Τα μεγάλα ποσά που ζήτησαν αρκετοί από τους προαναφερθέντες αφενός λόγω των αγωνιστικών ικανοτήτων τους αφετέρου λόγω της δημοσιότητας που κέρδισαν μετά το ριάλιτι οδήγησαν την εταιρία παραγωγής σε δεύτερες σκέψεις. Η επικρατούσα άποψη αυτή τη στιγμή είναι να επιλεγούν παίκτες που θα κάνουν ίντριγκα και θα προσφέρουν τα μέγιστα στο κομμάτι του ριάλιτι. Απ’ την άλλη στον ΣΚΑΪ δεν έχουν ακόμη αποφασίσει για το εάν θέλουν ένα All Star Survivor, μια απλή και ταπεινή εκδοχή του ριάλιτι ή εν τέλει την απουσία του πρότζεκτ από το πρόγραμμα του δεύτερου μισού της σεζόν.



Το κανάλι του Φαλήρου μετά την πρώτη του αποτυχημένη προσπάθεια επένδυσης στην Ελληνική μυθοπλασία τη σεζόν 2019 – 2020 («Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά», «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», «8 λέξεις», «Ρουμ Σέρβις Πλιζ» το οποίο δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα») κάνει φέτος μια νέα προσπάθεια στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η σειρά της Acun Medya «ΣτΟργη». 

Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα λοιπόν εάν το κάστινγκ δεν ικανοποιήσει το σταθμό ή για άλλους αστάθμητους παράγοντες (εκλογές, κατάρρευση της διαφημιστικής δαπάνης) να μην βγει καθόλου τη σεζόν 22 – 23 «Survivor». Αυτό θα αποφασιστεί τον Νοέμβριο και σε συνάρτηση με το πως θα πηγαίνουν μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή τα υπόλοιπα προγράμματα της βραδινής ζώνης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.